A Mortal Kombat világán játszódó fórumos szerepjáték.
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Dumaláda
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (11 fő) Kedd Feb. 26, 2019 9:17 pm-kor volt itt.
Latest topics

 Family matters - Dina és Johnny Emptyby Vendég Vas. Okt. 20, 2019 7:10 pm


 Family matters - Dina és Johnny Emptyby Johnny Cage
Szer. Okt. 16, 2019 6:28 pm


 Family matters - Dina és Johnny Emptyby Freya Wren
Vas. Okt. 13, 2019 1:03 am


 Family matters - Dina és Johnny Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 10:36 pm


 Family matters - Dina és Johnny Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 8:25 pm


 Family matters - Dina és Johnny Emptyby Vendég Csüt. Okt. 10, 2019 8:12 pm


 Family matters - Dina és Johnny Emptyby Wildfire
Szomb. Szept. 28, 2019 3:06 pm


 Family matters - Dina és Johnny Emptyby Scorpion
Szomb. Szept. 21, 2019 11:26 am


 Family matters - Dina és Johnny Emptyby Vendég Kedd Szept. 17, 2019 12:18 pm


 Family matters - Dina és Johnny Emptyby Johnny Cage
Vas. Szept. 15, 2019 10:52 pm

Harcosaink
Music
Digitality

Share
 

  Family matters - Dina és Johnny

Go down 
SzerzőÜzenet
Johnny Cage
Admin
Johnny Cage

Kitüntetések :
 Family matters - Dina és Johnny 01_erp11 Family matters - Dina és Johnny 04_og_11 Family matters - Dina és Johnny 08_fek11 Family matters - Dina és Johnny 09_az_11 Family matters - Dina és Johnny 18_csa11 Family matters - Dina és Johnny 20_csa11 Family matters - Dina és Johnny 21_cuk11 Family matters - Dina és Johnny 19_a_k11 Family matters - Dina és Johnny 06_mul11 Family matters - Dina és Johnny 07_kzp11 Family matters - Dina és Johnny 13_szo11
Foglalkozás :
Színész/Tanácsadó/Operatív ügynök
Reagok száma :
20
A tornára benevezett :
2018. Aug. 16.

 Family matters - Dina és Johnny Empty
TémanyitásTárgy: Family matters - Dina és Johnny    Family matters - Dina és Johnny EmptyHétf. Ápr. 15, 2019 5:30 pm
A Barakával vívott nosztalgia meccsem után Sonya gyorsan parkolópályára tett, mint terepügynököt.
Megértem, hogy egy rakás katona elvesztése egy rutin küldetés során nem éppen egy erős érv amellett, hogy egy komolyan vehető és felelős fickó lennék, de azért éreztem én, hogy itt többről van szó. Elvégre csak én tértem haza a küldetésről és azért láttam ám az én szőke szerelmem szemében az aggodalom halovány és pislákoló lidércfényét, amikor egyedül vonszoltam vissza az ötven felett is meglepően formás valagamat a Földre.
Azért olyan állapotban nem voltam, hogy nagyon pihenőre kelljen mennem, így aktivizáltam az ügynökömet, hogy milyen ajánlatokkal tudna előállni.
Zack Snydert azóta nem tudom levakarni magamról, hogy megcsinálta a 300-at és nagyon nem érti meg, hogy brutális történelemhamisítás lenne, hogy csak azért győztük le Shao Kahnt, mert kiderült, hogy az anyáink neve Jolanda. (Még akkor is, ha nem így hívják az anyámat igazából) Most is nehezen sikerült lerakatni vele a telefont és egyre kevésbé érzem vele kapcsolatban utolsó utáni mentsvárnak, hogy legalább annyira szeret gyúrni, mint én.
Cassieről se hallottam már napok óta. Vagy Jacquivel bandázik Jax-ék farmján, vagy halomra veri a Vörös és Fekete sárkányokat, hogy lekapcsoljon egy nagyobb sejtet, de ettől függetlenül igazán küldhetne egy selfiet, amin egy bucira vert képű rosszarcúval pózol. Csak, hogy tudjam mi újság vele.
Úgy meg, hogy semmi dolgod, igazán könnyen elunod magad.
Két heti tréningezés és Netflix-ezés után szinte rugóként pattantam fel az ágyról, amik jött a KE vészjelzése.
Végre egy kis akció.
Míg a délutáni forgalomban szlalomoztak a kocsimmal, Sonya gyorsan felhomályosított, hogy mi történt.
Egy tizenéves kiscsaj egymaga tört be abban a szuperbiztos létesítménybe, ahol Kanot őrizték és olyan szinten megagyalta azt a rohadékot, hogy a róla készült felvételek legalább olyan értékes családi emlékké fognak nemesülni, mint a filmjeim gyűjteménye, vagy Cassie ovis ballagása. (Az mondjuk tényleg emlékezetes volt. A szerepét komolyan véve a műsor kellős közepén csúnyán elgyepálta a kis Ronnie Crowst, amiért a srác három éven keresztül húzgálta a haját. Látszik, hogy az anyjára ütött, ha párkapcsolatokról van szó.)
Az igazán különös eleme az volt az egésznek, hogy a lány nem csinált mást. Bejött, úgy elverte azt a rohadékot, hogy három hónapig intenzíven fog feküdni és aztán kisétált a helyről.
Miután a rejtett kamerák felvételein beazonosították őt a techzsenik, Sonya tőle iszonyú szokatlan dolgot tett.
Semmi kommandó, semmi látványos elfogatási akció. Amint megtudtam a részleteket nem is firtattam tovább a dolgot. Egyelőre elég annyit tudni, hogy Kano bőven megérdemelte amit kapott, de ez régi sebeket szakított fel Sonyában. Megegyeztünk, hogy Cassiet nem zavarjuk ebben az ügyben és bármilyen nehéz is volt szívem szöszke istennőjének beismerni, de a keménykedés helyett talán sokkal jobb, ha egy kicsit a jófejkedés oldaláról közelítjük meg dolgot.
Szóval rekordsebesség alatt lettem megint aktív ügynök.
A városi térfigyelő kamerák rendszerével gyorsan lekövetik a támadót, aki az Addams cukrászdában húzta meg magát.
Nem éppen bizalomgerjesztő egy cukrászdánál, ha a csúcsidőben nagyjából semmi forgalma nincs egy a fagyiját majszoló, ránézésre is rettenetesen antiszociális lányon kívül, de valahogy megértem az okokat. Legalábbis az öklén szép lassan alvadásnak induló vér elég jó indok arra, hogy tolerálják a bevételkiesést a pincérek.
Mintha észre sem venném a dolgot, kérek a pultban álló, láthatóan elég ideges poncérnőtől két kehely fagyit és miközben túlteszi magát a meglepetésen, hogy személyesen Johnny Cage jött hozzá rendet rakni, gyorsan ráfirkantom a szignómat az egyik szalvétára a dátummal együtt, hogy legyen miről mesélnie majd az unokáknak.
Leteszek a pultra egy ötven dolcsist és a kezembe véve a két kelyhet elindulok az antiszoc tininátor felé.
Elé rakom a puncsos fagyival megpakolt kelyhet, majd lehuppanok vele szemben az asztalhoz.
- Szép ki műsort rendeztél a sitten. - csúsztatom az orrom hegyére a napszemüvegem, miután bevettem a számba egy kanálnyi tejszínhabbal kevert fagyit - Sok embert ismerek, akinél már kihúzta a gyufát ez a rohadék, de téged mivel húzott fel ennyire?A hozzászólást Johnny Cage összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 24, 2019 8:58 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Dina Stew

Dina Stew

Kitüntetések :
 Family matters - Dina és Johnny 01_erp11 Family matters - Dina és Johnny 05_zj_11 Family matters - Dina és Johnny 08_fek11 Family matters - Dina és Johnny 09_az_11 Family matters - Dina és Johnny 18_csa11
Reagok száma :
7
A tornára benevezett :
2019. Apr. 06.

 Family matters - Dina és Johnny Empty
TémanyitásTárgy: Re: Family matters - Dina és Johnny    Family matters - Dina és Johnny EmptyHétf. Ápr. 15, 2019 5:58 pm

Johnny & Dina

Nem tudom, hogy tényleg jó ötlet volt-e erre a helyre bejönni, aztán meg nem átnézni és megsemmísíteni a biztonsági kamerák, térfigyelő kamerák felvételeit, de az biztos, hogy ebből a fagyiból majd viszek haza. Tényleg, hol aludjak ma? Nem kéne egy félbehagyott építkezésen aludni megint, valami szálloda lesz az. Lehet, felhívom zöldikét, de nem. Önálló leszek Az után. Újabb kanál fagyit nyalogatok el, tényleg baromi jó itt a fagyi. Istenem, bárcsak tudnám a receptjét és tudnám, hogy kell egy ilyet elkészíteni. Annyira finom és lassan, de biztosan olvad el a szájban, nincs túl cukrozva, érezni az ízeket, imádom. A rágógumi tényleg rágógumi, a vanília tényleg vanília, és ez a szellem! Nagyon szokatlan de rá tudnék függni, azt hiszem.
Merengésemből ajtó nyitódás és csapódás ránt ki, nézem a bejövő alakot. Nem csak én, a pultnál álló hölgy is felismerte, aki rögtön átment valami kis izébe. Nem tudom hogy mondják ezt, de nem találja a szavakat, alig bír magával. Johnny Cage. Kano ellensége, ellenségem ellensége barátom alapon meg meg kéne győznöm, hogy mellette állok. Igazából, nem értem miért szidja a spermadonor a színészi játékát, láttam pár filmjét, nem olyan rossz. Azt a spárgázós mozdulatot meg megpróbáltam megtanulni, e még nem sikerült. Ha megfenyegetem, hogy tanítsa meg vagy szétrúgom a  fejét, mint egy tál kibaszott pudingot, megtanítja vajon? Ki tudja. Miért rendel két kelyhet egy helyett, el akar hízni? Az ő korában már vigyáznia kéne arra, hogy miből mennyit visz be, nem? És ide sétál. Hát, kés van nálam, szemtanú meg alig. Felnézek rá, miközben leteszi elém a fagyikelyhet. Puncs, az egyik kedvencem. Mit akarhat? Bizalmamat elnyerni?
Amit mond, az most dicséret? Csak azért, mert megvertem azt, akit megakartam? Minek dicsér meg emiatt? Más megmondaná, hogy hol hibáztam. Folytatom a fagyim evését. Kérdez, válaszolnom kéne? Vagy megnéznem, hogy milyen gyorsan ugrik el egy felé repülő kés elől?
- Közöd? Amúgy meg, techikaliag a génállományom felét tőle örököltem, szerintem nekem jogom van péppé verni akkor és úgy, ahogy akarom. Képes lesz még szilárdat enni? – Jé, véres az öklöm. Előveszek egy zsebkendőt és letisztítom, mielőtt teljesen megszáradna a vér. Aztán zsebre vágom  a koszosat, és folytatom a fagyizást. A puncsot még figyelmen kívül hagyom.
Vissza az elejére Go down
Johnny Cage
Admin
Johnny Cage

Kitüntetések :
 Family matters - Dina és Johnny 01_erp11 Family matters - Dina és Johnny 04_og_11 Family matters - Dina és Johnny 08_fek11 Family matters - Dina és Johnny 09_az_11 Family matters - Dina és Johnny 18_csa11 Family matters - Dina és Johnny 20_csa11 Family matters - Dina és Johnny 21_cuk11 Family matters - Dina és Johnny 19_a_k11 Family matters - Dina és Johnny 06_mul11 Family matters - Dina és Johnny 07_kzp11 Family matters - Dina és Johnny 13_szo11
Foglalkozás :
Színész/Tanácsadó/Operatív ügynök
Reagok száma :
20
A tornára benevezett :
2018. Aug. 16.

 Family matters - Dina és Johnny Empty
TémanyitásTárgy: Re: Family matters - Dina és Johnny    Family matters - Dina és Johnny EmptyKedd Ápr. 16, 2019 2:02 pm
Egyértelműnek tűnik, hogy ha Kano és én indulnánk az év apja versenyén, akkor egyikünk sem jutna el a döntőig, de a következő filmemért járó gázsimban mernék fogadni, hogy tovább jutnék a megmérettetésen, mint az a cyber-kalóz.
A lány értetlen pislogásából látom, hogy nem igazán tudja értelmezni se a dicséretet, se az elé tett kehelyni fagyi jelentette barátságos szándékot.
El sem tudom képzelni, hogy milyen körülmények között kellett élnie a Fekete Sárkányok között, de biztosra veszem, hogy a legtöbb pedagógus kiborulna, ha elmesélné, hogy miken ment át, a gyerekvédelmisek pedig akkora vérdíjat tűznének ki Kano fejére, hogy abból simán rendezni lehetne egy kisebb kelet-európai ország államadósságát. Kétszer.
Annak a rohadéknak a pszichológiai profilját ismerve cseppet sem lep meg, hogy sor került arra a brutális verésre, amiben alig egy órája részesítette  az apját ez a lány.
Az is elég beszédes, hogy szinte tökéletes lelki nyugalommal majszolgatja a fagylaltját, miután éppen csak pislákoló életet hagyott abban a mocsokba.
Mondhatnánk, hogy csúnyán szélsőséges esete a tinikori lázadásnak az amit művelt, de akkor még csak kapirgálnánk a felszínt. Aki ilyen brutálisan képes elverni valakit, annak vagy nincs rendben valami a moralitásával, vagy annyira gyűlöli az áldozatát, hogy az már túlmegy minden határon. Ez esetben szerintem mindkét eshetőség szilárd lábakon áll.
Sonyával jól ki fog jönni, ha sikerül rábeszélni, hogy álljon át hozzánk az már biztos. Lenne legalább egy közös témájuk.
Látom az arcán, hogy nem tudja hova tenni a szavaimat. Kano mellett biztos nem kapott túl sok dicséretet vagy pozitív visszajelzést. De arra a nyakamat teszem, hogy nem tudja mi az amit egy normális ember szülői szeretetként határozna meg.
- Olyan rengeteg sok nincs. - lesek ki a napszemüveg lencséje mögül, miközben egy újabb kimért adagnyi fagylaltot teszek a számba - Csupán ott is dolgozok és érdekel, hogy mi volt az a hajtórerő, ami arra ösztökélt, hogy betörj a világ egyik legjobban őrzött börtönébe, félholtra verj egy világszinten ismert terroristát, majd úgy sétálj ki onnan, mintha a McDonaldsból jönnél el egy kiadós Big Mac-ezés után. De így már mindent értek. Nagyon utálhatod a képét, ha ennyit kockáztass csak azért, hogy ennyire elkend a száját.
A fene essen bele, ez tényleg mocsok jó fagyi. Még az se változtat ezen a tényen, hogy éppen egy köz- és önveszélyes, mocskosul dühös tini társaságában fogyasztom el. Be fogom ajánlani ez a helyet Steven Seagalnak.
De ideje lenne levenni a Ray Bant, felcsapni a fejemre egy szemkötőt, előkapni a legjobb Sam Jackson alakításomat és meghívni a kis csajt a Bosszúállókba. Ja nem. A Különleges Erőkhöz. Végülis egyre megy. Csak mi menőbbek vagyunk.
- De megnyugtatlak elég alapos munkát végeztél rajta ahhoz, hogy néhány hónapig csak porított tejsavó fehérjén meg zabliszt turmixon éljen. Grátiszba minden nap kiválaszthatja majd, hogy melyik filmemmel fogja kínozni magát. - óvatosan, lassú mozdulattal egy kicsit közelebb tolom felé a puncsos kelyhet - Eltekintve attól a biztonsági galibától amit okoztál, igencsak boldoggá tetted vele az egyik főfejeset a Különleges Erőknél.
Gyerünk Johnny zavard meg még jobban a fejét egy kis kedvességgel. Hátha akkor elkapja a kényszerevés és végighallgat téged.A hozzászólást Johnny Cage összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 24, 2019 8:58 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Dina Stew

Dina Stew

Kitüntetések :
 Family matters - Dina és Johnny 01_erp11 Family matters - Dina és Johnny 05_zj_11 Family matters - Dina és Johnny 08_fek11 Family matters - Dina és Johnny 09_az_11 Family matters - Dina és Johnny 18_csa11
Reagok száma :
7
A tornára benevezett :
2019. Apr. 06.

 Family matters - Dina és Johnny Empty
TémanyitásTárgy: Re: Family matters - Dina és Johnny    Family matters - Dina és Johnny EmptyCsüt. Ápr. 18, 2019 9:19 am

Johnny & Dina

Lassan elfogy a fagyim. Persze, nekikezdhetnék a másiknak, de nem volt bekalkulálva már ennyi. Le kell mozognom, és még nem tudom hogy mivel. Apám megverése volt az, amivel egy kehelynyi fagyinak megfelelő kaloriát elégettem legalább, de nem mehetek be másodszor, hogy megint megverjem, főleg, hogy itt ül előttem az egyik fejes. Mi akkor a megoldás? Nem fagyizni tovább? Vagy megkérjem, hogy gyakoroljon velem? Végülis, a másodiknál a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad. Lássuk csak, itt egy gombóc fagyi négy deka, három gombóc van mindkét kehelyben, az hatszor négy, 24 dkg fagylalt. 100 grammban 672 kJ van, 240-ben akkor 1200 meg 140 meg 4 meg 240 meg 28 meg 0,8, pontosan 1612,8.
Johnny Cage, mit gondolhat most rólam? Lehet azt, hogy pszichopata vagyok. Vagy éppenséggel azt, hogy ezek után mit fogok tenni, hiszen az átlagos ember szerint aki így megver valakit, az őrült, ami nem igaz. Minden rendben van az agyammal, nem vagyok őrült. Azok hamar elpatkolnak amúgyis. Tudja, hogy terveim között volt a felkeresése? Mert ha nem, akkor jó az nekem, hiszen előnyből indulok.
Persze hogy nincs, az én dolgom, senki másé. Ez a mekizős egy hasonlat akart lenni? Egy kiadós Big Macezés után az ember kaja kómál. Egyszer hallottam a szót a magyarázattal, megtetszett rögtön. Kaja kóma az, ahol az ember miután telieszi magát, nem akar mást, mint lefeküdni és aludni egy fél órát. Nem, a megverés után inkább fagyizna az ember, bár lehet, ő nem úgy érti, mint én.
Mit kockáztattam? Ha elkapnak, akkor se járok rosszul, hiszen felajánlom csatlakozásomat a Különleges Erőkhöz, bár igaz, jobban örültem volna akkor, ha ők teszik meg. De az, hogy most itt van a színész, nekem tökéletes. Ha felajánlja, hogy csatlakozzak hozzájuk, megmondom, hogy miért cserébe. Azzal azért nem indíthatok, hogy megpróbáljam megverni, sajnos Johnny ellen még nincs sok esélyem itt. Talán, ha meglepném, majd lelőném, de nem, ahhoz ki kéne venni a táskából, kéznél csak kés van, a reflexi meg jók. Nagyon jók.
Á, nem érdemelné meg szerintem a filmezést, még annyit se ér, hogy annyi energiát pazaroljon rá az ember. Nem teszem ezt szóvá, csak fagyizom. Elég lassan tolja közelebb hozzám a fagyi kehelyt.
- Nem foglak megdobni most egy késsel, ha teszel egy kicsivel gyorsabb mozdulatot ugye tudod, mi?- Kérdem meg tőle. Azért nem egy sarokba szorított vadállat vagyok, kérem szépen. Persze, honnan is tudhatná, hiszen épp most vertem szét egy órája azt a férget, aki sajnos az apám, és ha vannak is rólam akták, akkor azok is csak arra mennek rá, hogy mire vagyok képes. Hogy milyen voltam Az előtt, nem hogy milyen akarok lenni most. Viszont z a napszemüveg nem tudom miért, de zavar. Hirtelen nyújtom ki a karomat és szedem le róla, ha hagyja, ha nem, akkor így jártam. Hosszú másodpercekig csak hallgatok, végül megszólalok.
- Csak egyet? Lehet, vissza kéne mennem megölni – mondom ki úgy, mintha csak az időjárásról beszélnék. Azért, nem gondolom komolyan, mégiscsak az apám, viszont érdekel a reakciója. Szemezek a puncsossal, az enyém kiürült, és nem láttam, hogy tett volna bele bármiféle mérget is, szóval magamhoz veszem és elkezdem enni. Az biztos, hogy finom. Nincs rossz ízlése, az biztos. Hmm, várjam meg, míg előhozakodik azzal, hogy csatlakozzak, vagy ne? Végülis, sose voltam türelmes egyén.
- Johnny, akarod, hogy csatlakozzak a Különleges Erőkhöz?
Vissza az elejére Go down
Johnny Cage
Admin
Johnny Cage

Kitüntetések :
 Family matters - Dina és Johnny 01_erp11 Family matters - Dina és Johnny 04_og_11 Family matters - Dina és Johnny 08_fek11 Family matters - Dina és Johnny 09_az_11 Family matters - Dina és Johnny 18_csa11 Family matters - Dina és Johnny 20_csa11 Family matters - Dina és Johnny 21_cuk11 Family matters - Dina és Johnny 19_a_k11 Family matters - Dina és Johnny 06_mul11 Family matters - Dina és Johnny 07_kzp11 Family matters - Dina és Johnny 13_szo11
Foglalkozás :
Színész/Tanácsadó/Operatív ügynök
Reagok száma :
20
A tornára benevezett :
2018. Aug. 16.

 Family matters - Dina és Johnny Empty
TémanyitásTárgy: Re: Family matters - Dina és Johnny    Family matters - Dina és Johnny EmptyPént. Ápr. 19, 2019 7:15 pm
Úgy tűnik, hogy szép lassan, de mehetek majd a Marvelhez, ha újra akarják castolni Sam Jacksont. Legalábbis az a tény, hogy lány még nem ugrott nekem és még viszonylag érdeklődően néz is rám azt mutatja, hogy nem játszom túlságosan rosszul a toborzótiszt szerepét.
Vagy csak túl nagy az egom és nem gondolkodok Kano fejével. (Valljuk be néha még a sajátommal sem szoktam.)
Abból a mocsadékból kinézem, hogy Sonya nehezen hozzáférhető érzelmeit próbálja megpiszkálni a lánnyal, csak azért, hogy legyen egy téglája a szervezetben.
Megint túlságosan hagyom felesleges köröket futni a képzeletemet. Aki képes életveszélyesen elkalapálni az apját az azért teszi mert utálja pofáját, nem pedig azért, mert be akar épülni.
Kano okos (inkább nem annyira hülye, mint amilyennek kinéz) és kockázatvállaló, de ekkorát nem betlizne az életével.
Túl sok érzelmet nem tudok leolvasni az arcából, ezért is döntök az óvatosabb megközelítés mellett, de láthatóan a kisasszony nem annyira ideges, vagy türelmetlen vagy támadó mint amilyennek hittem.
Egy kicsit gyorsítok a mozdulatomon és az éppen kiürülni készülő kelyhe mellett állítom meg az újabb adag fagylaltot.
Talán kicsit túlbecsültem az apja kegyetlenségre hajlamosító módszereit, vagy csak simán nem hiányzik belőle a női érzékenység olyan mértékben, de az is meglehet, hogy ez csak egy jól eljátszott szerep és amint lehetősége van rá késsel szegezi a kezemet az asztalhoz.
- Egy olyan csajjal beszélgetek, aki éppen most verte félholtra a világ egyik legveszélyesebb terroristáját. - húzom vissza a kezemet az asztal szélére - Bocsájtsd meg hogy nem akarok apád sorsára jutni.
Aztán olyan történik, ami eddigi pályafutásom során egyszer sem esett meg velem. Úgy kerül le rólam a napszemüveg, hogy nem én vettem le. Meg kell hagyni van bátorsága a kislánynak, hogy az ismeretség első két percében ilyennel próbálkozik be.
Tudom, hogy vannak az életben elsők, amiken át kell esni ( kieső fog, pattanás, szeretkezés, prosztatavizsgálat, válás), de ez most nem tett túl jót a lelkemnek.
- Tartsd meg. - nézek az ötszáz dolcsis napszemüvegre, majd egy elegáns mozdulattal kiszedem a tartalékot a mellényem zsebéből, a száránál fogva viselhető állapotba csattintom és az orromra biggyesztem - Egy kis jutalom amiért olyat csináltál, ami miatt évekre eltűntem volna a filmvászonról.
Különösebben nem lep meg a reakciója a főfejesekkel kapcsolatos megjegyzésemmel kapcsolatban. Néhány éve még Cassietől hallgattam ilyen flegma megjegyzéseket és nagyon örültem, hogy egészséges tiniként gyorsan átlendült a lázadó korszakon. Lazán kezeltem a dolgot és nem lett örihari belőle.
Ta-ta-ta-tam!
Hirtelen most állt össze a kép és nagyobbat ütött, mint én a múltkori kirándulásomon Baraka golyóira.
Szóval Sonya ezért küldött engem.
Jobban fogom tudni kezelni ezt a vadócot, mint a legtöbb rambo-klón, akikkel dolgozik. Ravasz az én leendő ex-ex-nejem annyi már biztos.
- De őt nagyon. - kapok be még egy adag fagylatot - Sonya néni szerintem ezt a felvételt haza fogja vinni és a rossz napjain ezzel fogja felvidítani magát. Ez nagyobb elismerés, mint az Oscar.
Eddig még nem ugrott nekem és nem hajtott el a fenébe, szóval egész jó haladunk a dologgal.
Amikor felteszi a kérdést kábé úgy érzem magam, mint a szerelmes kölyök, aki meg akarja mondani a neki tetsző lánynak, hogy szerinte passzolnak a feromonjaik, erre meg a csaj kijelenteni, hogy a segghülye suli bikája megrántotta a szűkebb lyukon.
Aláírom, az, hogy nem egy kommandóval robbantottam rá a helyet elég árulkodó, de mertem remélni, hogy a híres nagy pofám jobban palástolja a tényt, hogy beszervezni jövök őt.
Hát bocs Sam, de úgy tűnik nem fogom átvenni tőled a szereped.
- Nem csinálok belőle titkot. - dőlök hátra a székben, miközben a homlokomra emelem a pótszemüveget - Bár van még mit csiszolni a módszereiden, de mindenki jobban járna, ha velük és nem ellenünk harcolnál. Apád szervezetét keményen megmogyorózná, ha lenne egy informátorunk, aki belsős titkokat osztana meg velünk, te meg ott tudnál a legjobban belerúgni az egojába, ahol a legjobban fáj neki.A hozzászólást Johnny Cage összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Ápr. 24, 2019 8:59 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Dina Stew

Dina Stew

Kitüntetések :
 Family matters - Dina és Johnny 01_erp11 Family matters - Dina és Johnny 05_zj_11 Family matters - Dina és Johnny 08_fek11 Family matters - Dina és Johnny 09_az_11 Family matters - Dina és Johnny 18_csa11
Reagok száma :
7
A tornára benevezett :
2019. Apr. 06.

 Family matters - Dina és Johnny Empty
TémanyitásTárgy: Re: Family matters - Dina és Johnny    Family matters - Dina és Johnny EmptySzomb. Ápr. 20, 2019 5:10 pm

Végülis, mit is gondolhat rólam Johnny? Kezdjük ott, hogy betörtem az egyik legszigorúbban őrzött börtön egyik, ha nem a legszigorúbban őrzött cellájába, amelynél apám azt hihette, hogy jöttem kiszabadítani őt, mivel Azról nem tud. És szerintem még mindig nem tud. Lehet, azt hiszi, hogy téglaként jövök, ami hülyeség. Nem leszek beépített ember, nyugodjon meg. Mi az amit még gondolhat rólam? Talán, hogy súlyos pszichés gondjaim annak ezek után, ami megint hülyeség. Normális vagyok, nyugodt szívvel verek péppé bárkit, az meg természetes.
Na azért, nem terveztem, azt, hogy beleállítok egy kést. Mondjuk, akkor a szemét céloznám meg, ha meg akarnám fosztani az életétől, nem pedig a kezét.
- Attól még, hogy azt adtam annak a féregnek, amit megérdemelt, nem jelenti azt, hogy veled is ezt szándékozom tenni – Dina vagyok, nem Eurus. Most már nem verek meg embereket csak azért mert olyan kedvem van. Nem, keresek magamnak embert, akit megverhetek. Igen. Bár, nem mindig bírom ki, hogy ne kapjak el valakit csak úgy, de okot a megverésre mindig találok.
Meglepő módon nem tett semmit sem, mikor lekaptam róla villámgyorsan a napszemüvegét. Lehet, szegénykének nem esett jól, de így járt. Tartsam meg? Oké, bár én nem szeretem használni a napszemüvegeket. És elővesz még egyet. Minek van nála több, hogy készül ez? Ha eltörik egy, elővesz egy újat és kész? És most azért jutalmaz, mert teljesítettem egy pontot a bakancslistámon? Nem, ezt nem értem, nem tudom felfogni, valaki magyarázza el nekem, hogy miért. Hiszen, én csak meghoztam egy döntést és aszerint cselekedtem, nem pedig más mondta, hogy mit tegyek. Az emberek nagyon furák, és ez alól úgy tűnik, Johnny Cage sem kivétel. Sosem fogom megérteni, miért gondolkoznak úgy, ahogy.
- Köszönöm, de még a végén kiderül, hogy be lett poloskázva, így inkább visszaadom – csúsztatom az asztalon vissza neki. Nem vagyok paranoiás, ez egészséges életösztön, semmi több, szimplán csak magamból indulok ki. Fordított helyzetben én ezt tenném, bepoloskázva bíznék emberre csak tárgyat. Az a szerencsém, hogy engem nem chipelt be az a rohadék.
Mintha, elgondolkozott volna pár dolgon, legalábbis úgy tűnik. Mi az ami ennyire töprengésre készteti? Apámnak nem volt igaza azzal kapcsolatban, hogy nem tudja használni az agyát. Nagyon úgy néz ki, képes rá.
- Sonya néni? – Kérdezem meg tőle – miért hívod úgy, a volt feleséged, lányod anyja, az egyik fejes a Különleges Erőknél, esetleg történt valami, mely nem szerepel a rólatok összegyűjtött információk között? – Kérdem meg tőle. Azért érdekel, hogy miért pont így nevezte meg a nőt, akit nem tudott megerőszakolni az apám. Sonya Blade, nem sok jót hallottam róla az apámtól – arról a felvételről akarok egy másolatot, nekem is kelleni fog – kielemezni, hogy mit hogyan kellett volna megcsinálnom, hol volt rontásom. Így utólag már bánom, hogy nem szedtem le a teljes karjáról a bőrt és dörzsöltem be sóval. Megért volna mindent.
- Lenne pár feltételem azzal kapcsolatban, hogy csatlakozok – dőlök hátra a széken és veszek elő közben egy bicskát, melyet kinyitok és elkezdek vele trükköket csinálni. Mindenkinek kell egy hobbi, valami, ami segíti koncentrálni. Ami most szándékozok meglépni, az eléggé fontos lesz. A legelső feltétel, ami a legfontosabb. A többi lényegtelen hozzá képes. Oké, menni fog, hangom hideg, tekintetem üres – először is, mondhatok nemet bármikor. Akár egy kérdésre, akár egy harcra, akár egy gyilkolásra, mondhatom hogy nem válaszolok, nem ütök, nem ölök. Szóval, hogy a szervezetnél nem csak egy eszköz leszek. Beleszólásom lesz az engem érintő döntésekben – kanalazok egyet a fagyiból, elnyalogatom. Jól van, ennyi volt, mostantól kezdve könnyű lesz – másodszor, szívesen megosztom minden tudásomat veletek a Fekete Sárkánnyal kapcsolatban, minden kis apró titkot. Mivel nagy eséllyel égen-földön keresnek, ezért lenne egy hely, ahol lakni akarok, ezt majd később elmondom. Fizetést természetesen kérek, ha csatlakozom. Eddig okés, bírod követni? – Nézek a férfi szemeibe. Csak merjen nemet mondani és ez a kisbicska átszúrja a tenyerét.
Vissza az elejére Go down
Johnny Cage
Admin
Johnny Cage

Kitüntetések :
 Family matters - Dina és Johnny 01_erp11 Family matters - Dina és Johnny 04_og_11 Family matters - Dina és Johnny 08_fek11 Family matters - Dina és Johnny 09_az_11 Family matters - Dina és Johnny 18_csa11 Family matters - Dina és Johnny 20_csa11 Family matters - Dina és Johnny 21_cuk11 Family matters - Dina és Johnny 19_a_k11 Family matters - Dina és Johnny 06_mul11 Family matters - Dina és Johnny 07_kzp11 Family matters - Dina és Johnny 13_szo11
Foglalkozás :
Színész/Tanácsadó/Operatív ügynök
Reagok száma :
20
A tornára benevezett :
2018. Aug. 16.

 Family matters - Dina és Johnny Empty
TémanyitásTárgy: Re: Family matters - Dina és Johnny    Family matters - Dina és Johnny EmptySzer. Ápr. 24, 2019 10:28 pm
Van egy olyan érzésem, hogy Kano szeme fényének én legalább annyira furcsa és nehezen megérthető vagyok, mint amennyire én furcsállom az ő megnyilvánulásait.
A pszichológusom biztos találna erre valami nagyon frankón hangzó szakszót, aminek az értelmezéséhez fel kellene csapnom egy latin angol szótárat, de a vezetékneven Cage és nem Constantine, szóval nem kockáztatunk spontán démonidézést csak azért, hogy a kíváncsiságomat kielégítsem.
Az én nem túl józan és még kevésbé paraszti eszemmel megfogalmazva két külön környezetből jövünk, ahol a szokások merőben másak, ezért nehéz megértenünk egymás viselkedését. Valamilyen különbségnek hívják ezt....
Szoci-....ológia? Nem. Szoci-.....opata? Ez sem. Szoci-alizmus....?
Na jó, ne erőltessük. Túl sokat felejtettem mióta el kellett játszanom azt a pszichológust, aki a pszichológiai és karatetudásával rúgta szét azoknak a seggét, akik elrabolták a lányát.
- Ne tudd meg ennek a többiek mennyire örülünk a főhadiszálláson. - eresztek meg egy címlapra való jogvédett Cage-mosolyt - Nem mellesleg én is.
Látom a szemén, hogy bármennyire is próbálja palástolni, de vannak belső konfliktusai és itt most nem a tinikor lelki viharaira gondolok. Ahogy a szavaiból kiveszem nem tartja sokra az apját. Talán éppen mostanság eszmélt rá, hogy bizony eddig nagyon csúnyán kihasználta az a csirkefogó és elrabolt tőle olyan alapvető dolgokat, mint a normális családi háttér és a gyerekkor. Ez megmagyarázná, hogy miért verte félholtra Kanot.
Az pedig, hogy ezt le tudtam vezetni magamnak, mutatja, hogy még mindig faszán játszanám a pszichológust, csak azokat a hülye szakszavakat kellene megtanulni.
Terminus techni...kák? Csak ne agyalj rajta Johnny. Jobb ez így mindenkinek.
Visszakapom az előbb oly gyorsan elragadott napszemüvegem.
Láthatóan zavarja, hogy nem nézhet a szemembe, én pedig nem akarom, hogy a viselkedésem bármiben hasonlítson az apjáéra, így inkább engedek neki és elteszem mindkét szemüveget.
- Rafinált egy lányka vagy te. - mondom miközben elsüllyesztem a mellényzsebeimben az okulárékat - Kicsit paranoid, de roppant rafinált.
Ahogy látom kicsit megleptem a viselkedésemmel. Gondolom Kano nem igazán fényezett előtte és amit sokszor hallasz, azt elkezded elhinni. Amikor meg rájössz, hogy mégse úgy van a dolog, akkor vérmérsékletedtől függően meglepődsz.
Az elszólásomra elég érdeklő tekintettel mered rám.
Jól van Johnny, legközelebb lődd le neki a Birodalom visszavág legnagyobb csavarját is. Jó hogy nem az atomrakéták indítókódjait fecseged ki neki. Bár az aktuálpolitikai helyzetet elnézve lehet jobb kezekbe lennének azok a kódok ennél a lánynál.
- Csak próbáltam kicsit lazábbra venni a figurát. - próbálkozom elterelni a figyelmét a nyelvbotlásomról - Néha engem is feszélyez az a sok rangjelzés, ami a Különleges Erőknél van. A biztonsági felvételt meg megkapod belépési bónuszként.
A hanyagul előszedett bicska és a beszéd közben flegmán bemutatott trükkök elég árulkodóak.
Hallgatlak. - hajolok rá az asztalra, miközben a tekintetét fürkészem
Az első kérésének hangos kimondásához nagy bátorságra lehetett szüksége és hazudnék ha azt mondanám, hogy teljességgel meglep a kívánsága.
Ha engem is eszközként kezeltek volna az eddigi életem során, én se állnék csak át úgy az ellenséghez anélkül, hogy garantálják az emberi bánásmódot.
- Meg fogunk küzdeni a bürokratákkal, de kitaláljuk, hogy oldjuk meg ezt neked.- nyugtázom az elhangzó kérést
Majdnem gombócnyi fagyival jutalmazza magát, hogy ez kijött és megérdemli. Hátat fordítani a múltnak egy elég komoly dolog és ő most nagy lépést tett meg ezen az úton.
Teljes mértékben. - kanalazok én is egyet a fagyimból a további feltételek elhangzása után - Ezeket mind meg tudjuk oldani. Grátiszba megpiszkáljuk a srácokat a tanúvédelemnél és rekord idő alatt kapsz új személyazonosságot is. Van még valami amivel bővíteni szeretnéd a listát?

Vissza az elejére Go down
Dina Stew

Dina Stew

Kitüntetések :
 Family matters - Dina és Johnny 01_erp11 Family matters - Dina és Johnny 05_zj_11 Family matters - Dina és Johnny 08_fek11 Family matters - Dina és Johnny 09_az_11 Family matters - Dina és Johnny 18_csa11
Reagok száma :
7
A tornára benevezett :
2019. Apr. 06.

 Family matters - Dina és Johnny Empty
TémanyitásTárgy: Re: Family matters - Dina és Johnny    Family matters - Dina és Johnny EmptyPént. Május 03, 2019 9:14 pmJohnny

& Dinah ©️️️️️️

Valamin elgondolkodott. Tudni akarom én, hogy mi jár a fejében egyáltalán? Neki, Johnny Cage-nek? Örüljenek neki, cserébe megpróbálom nem megverni azt, aki rám néz. Azt hiszem, nem kéne, és célom a normális lénnyé válás. Szóval megmutatom a világnak, hogy van önuralmam. Igenis, létezik, nincsen kiirtva belőlem. Nem vagyok egy robot.
Eléggé meglepett vagyok, mert leparanoidozott. Hogy mi vagyok? Dehogy is, az tiszta hülyeség, apámnak igaza volt. Még sincsen agya a Johnny Cage nevezetű Homo Sapiens Sapiensnek, bármennyire is hittem az eddig.
- Azt elismerem, hogy rafinált vagyok, de azt nem, hogy paranoid lennék mellé. Szimplán csak rendelkezem azzal a képességgel, hogy életben akarjak maradni, mondjuk nem ugrik ki az ablakon hatvan méter magasból mert vicces – persze én nem gondolom annak, de le kell fordítani ennek a nyelvére, hogy megértse azt, amit mondani akarok.  Néha napján nem értem az embereket, nem értem, hogy miért is érte meg ez nekem. Elszöktem, leléptem, péppé vertem az apámat, és itt ülök egy fagyizóban, annak a féregnek egyik legnagyobb ellenségével szemben. Mit is mondhatnék, eddig az Az utáni napok közül a mai a kedvencem. Ingyen fagyit kapok, meg esélyt arra, hogy csatlakozzak ahhoz a szervezethez, melyet kinéztem magamnak. Ember, most hogy így belegondolok, sürgősen mozognom kell, simán elképzelhető hogy felment pár kiló, a sok, zsíros, egészségtelen gyorskajától, meg az enyhe mozgáshiánytól. Sürgősen el kell kezdem komolyabban edzeni, hogy újra formába kerüljek, nem elég az, hogy futok, meg csinálok gyakorlatokat lepukkant motelszobákban. Újra kell kezdenem, biztos, hogy az izomzatom megérezte a kihagyást, meg a megváltozott étrendet. Nem az én hibám, hogy még egy tojásrántottát is szénné égetek, ők nem tartották hasznosnak.
- Biztosan – mondom ki gúnyosan. Mintha ezt komolyan bevenném, hogy feszélyezi a sok rangjelzés. Szerintem ő az a fajta fickó, aki tökéletesen leszarja ezeket, már nem azért. Itt inkább csak az a kérdés, hogy mégis, miért titkolózik, miért hívja így. Mi az, amit tilos megtudnom? Tudni akarom, vagy széttaposom a fejét, mint egy tál kibaszott pudingot. Nem szeretem a titkokat, általában addig verem az embert, míg dalos pacsirtává nem válik.
Küzdeni? Ja., átvitt értelemben gondolja, én hülye, nem kell mindent szó szerint értelmezni.
- Igen. Határozottan vannak még dolgok, amivel bővíteném ezt a kicsinyke listácskát - de kár hogy nincsen kamerám. Most jó lenne felvenni ezt az egészet - először is. Tudod mi a gond Johnny? Hogy feltettem egy kérdést melyre te basztál őszintén válaszolni. Most te vagy komolyan hülyének nézel, vagy valamit nagyon titkolni akarsz. Szóval, az első amivel bővítve lesz ez a kicsinyke listácska, hogy elmondod mi az. Miért nénizted le. Mert nem a - emlékszek vissza - figura lazábbra vevéséért tetted. Szóval várom a magyarázatodat, ha nem itt akarod elmondani, akkor majd az otthonodban - hirtelen mozdulok, másodperc töredéke alatt. Akár elrántja a tenyerét, akár nem, fél centire van a kés hegye a kezétől, vagy annak a helyétől.  Ott tartom egy fél percig, igazából 33 másodpercig. Majd ugyanolyan gyorsan húzom vissza a kezemet - a következő. Ha már kések, új  késekre van szükségem. Svédacél hajító kés, ismered? - Úgyis beszerzi. Jól van, mit mondjak még? Mehetnékem van igazából -  még van egy pár, ezek közül kettőt mondanék. Szeretnék egy kisállatot - és itt most nem az emberekre gondolok, szegény zöldike, lecserélném egy kutyára. Vagy egy mókusra. Több hasznuk van, mint egy agyinullának - ja, és még valami - teszek úgy, mint aki majdnem elfelejtette azt amit akart. A bicskámmal rámutatok - nálad fogok lakni.
[/color]
[/color]
Vissza az elejére Go down
Johnny Cage
Admin
Johnny Cage

Kitüntetések :
 Family matters - Dina és Johnny 01_erp11 Family matters - Dina és Johnny 04_og_11 Family matters - Dina és Johnny 08_fek11 Family matters - Dina és Johnny 09_az_11 Family matters - Dina és Johnny 18_csa11 Family matters - Dina és Johnny 20_csa11 Family matters - Dina és Johnny 21_cuk11 Family matters - Dina és Johnny 19_a_k11 Family matters - Dina és Johnny 06_mul11 Family matters - Dina és Johnny 07_kzp11 Family matters - Dina és Johnny 13_szo11
Foglalkozás :
Színész/Tanácsadó/Operatív ügynök
Reagok száma :
20
A tornára benevezett :
2018. Aug. 16.

 Family matters - Dina és Johnny Empty
TémanyitásTárgy: Re: Family matters - Dina és Johnny    Family matters - Dina és Johnny EmptyKedd Május 07, 2019 11:15 pm
Úgy tűnik, hogy a kevésbé emberbarát módszerek mellett mást is ellesett ez a lány a hőn szeretett apjától. Üzleti rézék terén legalábbis lassan már van olyan fifikás és akaratos, mint a jó öreg Kano.
Az még persze kérdés, hogy nem csak hülyít minket az információkkal kapcsolatban, de a beszervezésének pont ez az oka sokkal alacsonyabb prioritással bír, mint az elsődleges indok.
Azzal talán kicsit túloztam, hogy a paranoid jelzőt használtam, de azt mindenki tudja rólam, hogy sosem voltam a józan ész és hűvös megfontoltság szobra. Egy bizonyos kék egyenruhás nindzsára sokkal jobban ráillene ez a jelző. Még akkor is, ha megpróbálna agyonverni a saját kitépett gerincoszlopommal, amiért a nindzsa szóval mertem illetni őt.
- A szó amit keresel az életösztön. - viszonzom vidáman az elkomoruló tekintetét
Nem kis feladat lesz integrálni őt a társadalomba ez már az előzetes információkból és a mostani beszélgetésből is látszik. Bármennyire is próbálja elhitetni velem, hogy lazán kezeli a helyzetet, látszik rajta a feszültség. Pont olyan, mint Sonya volt Shang Tsung szigetén, vagy Kitana a Külső világi tornán. Számít a támadásra a társalgás minden másodperce alatt, mivel az lett a fejébe verve, hogy soha nem hagyhatja, hogy meglepjék. Bele sem merek gondolni, hogy milyen élete lehetett egy olyan elvetemült szemétláda mellett, mint Kano, de abban biztos vagyok, hogy már négy éves kora előtt eltört mind a két karja és napi szinten kaphatott olyan impulzusokat, amikhez képest a Fűrészhez hasonló agyrémek szolid Disney mesének lennének minősítve.
A válasza valahol nem lep meg. Legalábbis ez a flegma lekezelő stílus eléggé ismerős a család női ágáról. Sonya is hasonló leereszkedéssel beszélt velem a Szigeten és Cassietől is hallottam már ezt a hanghordozást azokban a ritka esetekben, amikor tiniként összekapott velem valamin.
- Ez aztán szép nyomozói munka volt. - kapok be még egy falat fagyit - Elismerem, lebuktam. Titkolózok és ennek piszkosul jó oka. Ha tényleg ragaszkodsz hozzá, akkor el fogom mondani. Még annak ellenére is, hogy ezzel megkockáztatom, hogy a Tábornok a neki szánt karikagyűrűt dugja fel a seggembe. De előre szólok olyan dologról szerezel majd tudomást, ami fenekestül felforgatja az életedet. De előbb kérdeznék valamit? Nem furcsa, hogy egy nagypofájú, fehérre mosott Samuel L. Jackson utánzatot küldtek rád egy jól felszerelt és gyorsan dolgozó kommandó helyett? A mai mutatványod után ez lenne a minimum, hogy nem finomkodna a szervezet, ha rólad van szó.
Látom a tekintetén, hogy szép lassan összegyűlik benne elszánás arra, hogy a késsel megpróbáljon rám ijeszteni. Honnan veszem, hogy csak rám akar ijeszteni?
Hívjuk női megérzésnek.
Vagyis inkább ne annak. Csak simán megérzésnek, ugyanis egyes pletykákkal ellentétben tökéletesen funkcionálok abban a minőségemben is, laza ízületek és ruganyos ínszalagok ide vagy oda.
A szemem se rebben, amikor a bökő belevágódik az asztalba nem túl távol a kezemtől.
- A Men at Arms vagy Tűzben edzett stábja csinálja meg azokat a késeket? - kérdezem olyan nyugodt hangon, mintha meg se próbálta volna rám hozni a frászt
Látom, hogy már kicsit kényelmetlenül érzi magát ezen a helyen, de ez nem fogja megakadályozni abban, hogy tovább feszítse a húrt a kívánságok terén.
- Kutya, macska, madárpók, vagy tigrispiton legyen? - kapirgálom meg az ürülő fagyis kehely alját a kanalammal - A tigrist nem ajánlom, csak akkor, ha össze akarod rúgni a port Mike Tysonnal.
Az utolsó kérésével be is zárul a kör és minden a helyére kerül. Talán kicsit túl könnyen is ment ez a dolog, de oda se neki. A lehető legjobb helyen fogom tudni az unokahúgomat.
Hupsz.... River Song most poénkodna a spoilereken.
- Nincs akadálya. - eszem ki az utolsó falat fagyit a kehelyből - Akár nyomhatnánk egy edzést is, miután elfoglaltad a szobád.

Vissza az elejére Go down
Dina Stew

Dina Stew

Kitüntetések :
 Family matters - Dina és Johnny 01_erp11 Family matters - Dina és Johnny 05_zj_11 Family matters - Dina és Johnny 08_fek11 Family matters - Dina és Johnny 09_az_11 Family matters - Dina és Johnny 18_csa11
Reagok száma :
7
A tornára benevezett :
2019. Apr. 06.

 Family matters - Dina és Johnny Empty
TémanyitásTárgy: Re: Family matters - Dina és Johnny    Family matters - Dina és Johnny EmptyKedd Május 28, 2019 7:14 pmJohnny

& Dinah ©️️️️️️

Amikor beléptem a fagyizóba, még nem gondoltam volna, hogy élénken bazdmegolni fogok akarni. Vannak dolgok, melyeket a hátam közepére gondolok, ilyen mondjuk ez az egész. Lehet Johnny bármennyire is erős, én attól még készen állok arra, ha esetleg le akarna ütni, vagy mérget tett a fagyimba, mert akkor őt is magammal viszem a másvilágban. A helyében én már rég elkábítottam volna azt, akit el akarnék rabolni, vagy éppen a Fekete Sárkányhoz csatlakoztatni. Nem pedig meghívni egy fagyira.
Keresi azt a szót a fene, de én nem. Csak életben akarok maradni.
Hallgatom a férfit, félszemmel a környezetemet figyelve. Mi az, ami miatt Sonya Blade ennyire kiakadna, ha elárulná? Jó lesz látni a reakcióját.
- Gratulálok – csak hogy lássa, én is emberből vagyok, érzéstelenül mondom ki a szót, arra, hogy megint egybekelnek nagy eséllyel. Persze, mégis, mi tudná jobban pont az én életemet jobban felforgatni? Megszöktem, péppé vertem a nemzőmet, szerintem ennél nagyobb változások akkor se történnének, ha kiderülne az esetleg, hogy Johnny és Kano testvérek. Minek is finomkodna, nem mondom, hogy nem vagyok meglepve, nem keresem a tettei mozgatórugóját – Ki az a Samuel L. Jackson? – Bárhogy is keresem a nevet elmémben, nem találom.
Foglaljuk össze szépen sorjában, hogy mik is történtek az elmúlt órákban. Megjelent az atyám egyik legnagyobb riválisa, miután betörtem a szervezetébe, a fagyizóba követett méghozzá. Mintha, el akarná nyerni a bizalmamat, legalábbis, nagyon úgy tűnik. Természetesen még mindig fennáll a mérgezés veszélye, viszont akkor kérdés, miért pont azt küldték, akit ennyien ismernek? Esetleg egy lassan ható mérget csempészett a fagylaltomba? Valamiért szerintem nem. Nem akar megmérgezni. A logikus az lett volna, hogy kommandót eresztenek rám és távolról, mint valami célpontot iktatnak ki, ezáltal biztonságba tudva az embereket. Ez hülyeség, sose értem ilyenkor ezeket a tárgyakat, most minek érzelmeket fűzni hozzájuk? Azért vannak, hogy az erősebbet szolgálják, nem kell most őket védelmeznie senkinek sem. Miért tették ezt? Miért ennyire logikátlan utat választottak? Persze, vele megyek, hiszen az a célom, hogy csatlakozzak, de ez annyira a puhányokra vall, hogy lehet rosszul döntök. Ugyanakkor mégis, biztos vagyok benne, hogy valami van, ami miatt őt küldték csak, nem pedig egy osztagot. Biztos, hogy én nem ezt tenném, nem, én leütném az illetőtő és csomagtartóba vele, ha élve kell. Ha meg holtan, lenyomok a torkán egy gránátot. Mi lehet az? Most már tudni akarom a ki nem mondott titkot, és itt valaki torka szakadtából fog üvölteni, ha nem mondják el.
- Mi van? – Nézek rá hülyén, ezek szerint megbolondult. Azt se tudom, hogy miről beszél most. Stáb? akkor biztosan valami filmes dolog lehet ez, semmi több. Gyorsan pillantok körbe, felmérve a terepet újra, megint átnézni a kijáratokat. Az előző felmérést elmulasztottam, folyamatosan ellenőrizni kell a környezetet. Nem hagyhat ki az ember egyetlen egy apró részletet sem. Egyre kevésbé érzem magam biztonságban, hiszen egy ellenséggel vagyok egy helyen. Aki a szövetségesem lesz. Kifújom a levegőt, Az után megtanulok normálisan viselkedni, nem? Dina vagyok, itt az ideje megtanulni érezni. A tiltott gyümölcsbe harapni.
Ácsi, hogy mi van?
- Nem tudom ki az a Mike Tyson, de simán szétrúgom a fejét, mint egy tál kibaszott pudingot, ha hozzám ér – mondom ki hidegen. Olyan gyönyörűen reccsen a csont, és ahogy az agyvelő ahogy elönti a teret! Sokkal jobb, mint festményeket bámulni.
Hmm. Mintha arra készült volna, hogy igent mondok, de miért? Mitől volt ennyire magabiztos a dolgában? Móresre kéne tanítani és inkább elmenni, de annyira közel vagyok a célomhoz, nem tehetem meg most. Nem, túl közel vagyok a céljaim egy részéhez.
- Menjünk – állok fel, veszem vállamra a táskámat és már megyek is ki, fagyit, bicskát, embert ott hagyva. Körbenézek az utcán, melyik lehet az ő kocsija? Az egyedüli sportautóhoz megyek végül.

Vissza az elejére Go down
Johnny Cage
Admin
Johnny Cage

Kitüntetések :
 Family matters - Dina és Johnny 01_erp11 Family matters - Dina és Johnny 04_og_11 Family matters - Dina és Johnny 08_fek11 Family matters - Dina és Johnny 09_az_11 Family matters - Dina és Johnny 18_csa11 Family matters - Dina és Johnny 20_csa11 Family matters - Dina és Johnny 21_cuk11 Family matters - Dina és Johnny 19_a_k11 Family matters - Dina és Johnny 06_mul11 Family matters - Dina és Johnny 07_kzp11 Family matters - Dina és Johnny 13_szo11
Foglalkozás :
Színész/Tanácsadó/Operatív ügynök
Reagok száma :
20
A tornára benevezett :
2018. Aug. 16.

 Family matters - Dina és Johnny Empty
TémanyitásTárgy: Re: Family matters - Dina és Johnny    Family matters - Dina és Johnny EmptyCsüt. Jún. 06, 2019 3:15 pm
Végső soron, ha összegezzük az eddig történteket, akkor annyira nem is kurrantottam el a rám bízott feladatot.
Persze Sonya első körben azt fogja gondolni, hogy épp ideje lesz majd felavatni a "Szürke"-szobát egy kis dominajáték keretében, de még így is kitartok azon véleményem mellett, hogy nem történt hatalmas tragédia azzal, hogy véletlenül elszóltam magamat.
A kis csaj elég furcsán kezdi, de jó útra akar térni és ebben szüksége lesz a családjára. Mármint az igazi családjára, nem arra a hitvány terminátor cosplay-esre, aki valószínűleg már kívülről fújja az összes filmemet a Panto Nindzsától kezdve, az a Sárkányököl visszavágig.
Lehet túl sok családi drámát láttunk már az elmúlt huszonöt évben és emiatt vagyunk ráfeszülve erre a témára. Elvégre se Sub-Zero, se Kitana nem kezelték túl jól a "testvéreiket" és Jax se éppen a teljes mentális egészség szobra, mióta kiszabadítottuk őt Quan Chi markából.
De Dina nem kicsit másabb. Kano próbált kiírtani minden emberit belőle, hogy csak egy élő fegyver legyen. Lehet, hogy egy vállrándítással elintézné, hogy én vagyok a nagybátyja és nem kerítene túl nagy feneket az egész rokonsági mizériának.
- Van még mit dolgozni az ügyön, de köszönöm.
Ez volt talán a legemberibb reakciója, mióta leültem hozzá. Az érzelemkifejezésen még sokat kell dolgozni, de a szándék már megvolt és ez egy apró, de fontos előre lépés.
A következő néhány kérdése azonban kicsit meglepő. Oké, hogy Kano lánya és a világtól elzárva nevelték, de azért ez már kicsit túl sok volt az apai szigorból.
- Egy színész, akire szinte mindig ráosztják a tökös feka karakterét. - válaszolom neki és lélekben felkészülök arra, hogy a többi popkult utalásom sem fog nagyon ülni a kisasszonynál - Ha akarod megnézhetjük majd pár filmjét.
Látom, hogy azért elég keményen kattognak a fogaskerekek az agyában és nagy eséllyel tudom is, hogy mi miatt pörög ennyire az agya.
Ha sikerül a végére jutni ennek a rokonsági mizériának talán rendbe kerülnek a dolgok, de addig is még kicsit forognia kell a problémán.
Elismerem, hogy a késekkel kapcsolatban sem kellett volna viccelődnöm, de akkor még nem tudtam, hogy Dina tömegszórakoztatási ismeretei a neveltetésének hála körülbelül olyan szinten vannak, mintha a szüleim generációjába tartozna.
Azt hiszem miután leszoktattuk arról, hogy a problémáit egyből fizikai erőszakkal oldja meg, Cassienek kezelésbe kell venni őt a közösségi média és a Youtube használata terén.
- Mindkettő profi kovács csapat, akik nagyon baró bökőket tudnak összerakni. - fordítom felé a telefonomat miután előkerestem neki egy videót - Ha valakik akkor ők aztán hozzád méltó szeletelőket csinálnának neked.
Láthatóan kezdi kicsit sok lenni neki minden. Nem tüköződik vissza a tekintetéből idegesség, vagy nyugtalanság, ahogy a gyors szemmozgásokkal méri fel a terepet, de mintha már kezdene kicsit túl szűk lenni számára a fagyizó.
- Azért a látványért sok ember rengeteg pénzt fizetne. - kuncogok ahogy elképzelem, hogy milyen megalázó lenne Mike számára, hogy a tizenhat éves, alig ötven kilós unokahúgom néhány precíz ütéssel kicsapja a pigmentet a bolygó egyik legvadabb ökölvívójából - Nem fogadnék túl sok pénzben Tysonra az már hétszentség.
Dina végül megunja a rostokolást és a kevéske cuccát felkapva a távozás mellett dönt.
Hagyok némi borravalót az asztalon és én is megyek utána.
A pultban álló nő hálásan néz rám, ahogy intek neki, majd követem Dinát az utcára.
Elég gyorsan kisakkozza, hogy az itt parkoló kocsik közül a smaragdzöld kabrió változatú Porsche az enyém és célirányosan a felé vette az irányt.
Megpityegtettem a verdát és a távirányító egy másik gombjával kinyitom a csomagtartót, hogy be tudja rakni a táskáját.
Ezután kinyitom neki az anyósülés felőli ajtót, majd ha beszállt, akkor a volán mögé ülök és beröffentem a kocsit.
- Vegyük fel a maradék holmidat, vagy majd holnap akarsz érte menni? - kérdezem tőle
A válasza után sebességbe teszem a kocsit és besorolok a forgalomba.A hozzászólást Johnny Cage összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Júl. 19, 2019 8:46 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Dina Stew

Dina Stew

Kitüntetések :
 Family matters - Dina és Johnny 01_erp11 Family matters - Dina és Johnny 05_zj_11 Family matters - Dina és Johnny 08_fek11 Family matters - Dina és Johnny 09_az_11 Family matters - Dina és Johnny 18_csa11
Reagok száma :
7
A tornára benevezett :
2019. Apr. 06.

 Family matters - Dina és Johnny Empty
TémanyitásTárgy: Re: Family matters - Dina és Johnny    Family matters - Dina és Johnny EmptyKedd Júl. 16, 2019 11:31 pmJohnny

& Dinah ©️️️️️️


Oldalra döntöm a fejemet, miért osztanak rá valakire mindig ugyanolyan szerepet? Semmi haszna sincs belőle, hiszen nem tud akkor fejlődni. Sose fogom megérteni az embereket, olyan furák, olyan könnyedén tőrbe csalhatóak. Egyszerűen volt, hogy elhitte, nem fogom bántani. Nagyon. Szóval csak tizennégy csontját törtem el az illetőnek, majd csinos kis mintákat véstem  a bőrébe, jelezvén, hogy jól jegyezze meg, kivel van  dolga. Kiknek tett keresztbe a tettével. Két napra rá, mikorra híre ment az esetnek, benzinnel lett lelocsolva és felgyújtva. Igen látványos volt az egész, és elég hatásos figyelmeztetés.
- Nézzük – aközben is lehet fagyit enni, és hátha elkotyog pár dolgot, melyről amúgy nem tudhatnék. Ha tagja leszek a KE-nek, akkor hozzá fogok férni a rendszerükhöz. Mindent végignézhetek, mit csak akarok, gond nélkül, és sokkal egyszerűbben juthatok hozzá az információkhoz. Azt hiszem, ezzel csak nyerek. Meg, rá kell vennem, hogy eddzen velem mikor igénylem, minél hamarabb erősebb akarok lenni mint ő. Legyőzni őt.
Gondolkodás nélkül elveszem a telefont és kezdem el nézni a videót. oké, hogy hogy nem akadtam rá erre eddig? Nem is tűnnek olyan rossznak, mint gondoltam. Milyen késeket tudnának nekem gyártani? És elég nekik a pénz, vagy fizikai erőszakot kell esetleg alkalmaznom, hogy csináljanak nekem is?
- Jó sokat lehetne akkor kaszálni alig két percnyi munkával – jegyzem meg halkan. Nem is értem, apám miért nem próbálta akkor ki, sokkal egyszerűbb lenne. Sok mindent nem értek vele kapcsolatban, de remélem, belehal a sérüléseibe. Megérdemelné. Vagy ki kellett volna herélni. Nem, mert ha meggyógyul és ha kiszökik, akkor megölne, de így csak ha a ha-k teljesülnek, csak megtörni akar.
Berakom a csomagtartóba a táskámat, sose kötöttek le a kocsik. Úgy, kb semmi se. Beülök, igazi úriembernek tűnik jelenleg a férfi. Ránézek.
- Nincs maradék holmim – mivel nem tudom, hogy igazak-e azok a pletykák, melyek szerint Johnny Cage egy uborkaszelető szintjén áll, ezért hozzáteszem – hátráltatna a mozgásban. Holt súly –mondom ki, hátha eljut az agyáig, hogy a felesleges holmi hátráltató tényező, mely csak ront az ember esélyein. Szóval csak annyi cucc van nálam, melyet bele tudtam tenni a táskába, semmi több. Komolyan, mit gondolt, hogy van többöm mint amennyit el tudok szállítani kézipoggyászként? Semmi hasznom se válna belőle, nem lenne több holtsúlynál, mely hátráltat. Ide-oda menni érte, akkor már egyszerűbb ha a ruhát kimosom ilyen közmosodákban. Meglepő, hogy mennyire hasznos tud lenni egy-egy ilyen, bár igaz, nem a legjövedelmezőbb vállalkozás. Tippre azt mondanám, nem éri meg az ilyen, hiszen nem hozza be a pénzt első hónapban, vagy évben. Bár ez függ attól is, hogy milyen környéken van, mik az igények, hány mosógép van, mennyi a fogyasztás, mennyibe kerültek a gépek, és mennyi egy mosás, vagy bérletes épp. Kitudja, lehet hogy ha nagy szerencsével csinálja az ember, megéri. Bár még mindig nem egy olyan vállalkozás, melybe az ember belefog szívesen, ha már ott van a drog piac.
Becsatoljam a biztonsági övet, vagy ne? Azt hiszem, be kellene, de mi van, ha hirtelen kell lelépnem? Egy csomó dologgal kell számolnom, mi van ha tőrbe csal, vagy megfenyeget? Esetleg autós üldözésbe keveredünk? Ugyanakkor, mivel övezik, gondolom elvárja, hogy én is megtegyem. Lehet, jobb is, ha becsatolom magam. Vagy ne? Bármikor mondhat, tehet olyat, melynél hátráltatna. Felsóhajtok és becsatolom magam, legalább szerzek nála egy jópontot. Hogy ismerem a kreszt, mint minden normális ember. Hátha kiböki, miért nénizte le a volt feleségét. Állítólag, nem tesz jót a párkapcsolatoknak, ha az egyik fél nénizi, bácsizza a másikat. Persze, ez alól mondjuk kivételt képez, ha mondjuk valakinek xy néninek mutatja be, de az itt meg szóba se jöhet. Szóval, várom már  a magyarázatát.
Pulcsim kapucniját a fejemre húzom, utálom a napot, nem hiába nézek ki úgy, mint egy d-vitamin hiányos vámpír. Túlbántó, túlságosan is fényes, sokszor leégek. Inkább választom a megsülést bármikor, mint a leégést, mely ellen nagyon nehezen tudok védekezni.
[/color]
Vissza az elejére Go down
Johnny Cage
Admin
Johnny Cage

Kitüntetések :
 Family matters - Dina és Johnny 01_erp11 Family matters - Dina és Johnny 04_og_11 Family matters - Dina és Johnny 08_fek11 Family matters - Dina és Johnny 09_az_11 Family matters - Dina és Johnny 18_csa11 Family matters - Dina és Johnny 20_csa11 Family matters - Dina és Johnny 21_cuk11 Family matters - Dina és Johnny 19_a_k11 Family matters - Dina és Johnny 06_mul11 Family matters - Dina és Johnny 07_kzp11 Family matters - Dina és Johnny 13_szo11
Foglalkozás :
Színész/Tanácsadó/Operatív ügynök
Reagok száma :
20
A tornára benevezett :
2018. Aug. 16.

 Family matters - Dina és Johnny Empty
TémanyitásTárgy: Re: Family matters - Dina és Johnny    Family matters - Dina és Johnny EmptyPént. Júl. 19, 2019 10:08 pm
Nem tudom mi lenne nagyobb büntetés Kanonak. Egy életrevaló és értelmes emberi lényt faragni az általa majdnem állati szinte levadított lányból, vagy meghagyni a kórházi személyzetnek, hogy innentől kezdve nézhet Adam Sandler filmeket is.
Az utóbbi talán még enyhítés is lenne és hozzájárulna a gyógyuláshoz szükséges optimális idegállapot eléréséhez, de ki fogok neki találni valami kiegészítő szívatást neki. Érezze csak a törődést.
Dina értetlenül, már majdnem bután pislog, ahogy Samuel L. Jacksont emlegetem neki.
Azt hiszem, hogy megvan kitől fogunk filmeket nézni, ha összehozzuk az első családi mozis estét.
Láthatóan egészen leköti az a röpke videó, amit a késkészítő bagázsról mutatok neki. Ez egész jó tippet ad, hogy milyen dolgokkal lehet majd lefoglalni, ha nagyon unatkozik és nem tud magával mit kezdeni.
Ez mondjuk tuti nem most fog bekövetkezni.
Amennyi bepótolni valója van a normális élettel kapcsolatban egy ideig nem fog unatkozni.
- Egy hangyabokányit több melójuk volt azért ezzel. - mosolygok barátságosan a lányra - Csak az izgi részeket mutatták, mert kevés embert érdekel ahogy kialakítják a penge formáját.
Valahogy számolnom kellett volna azzal, hogy Dinát annyira praktikusnak (vagy paranoidnak) "nevelte" az apja, hogy könnyen meg tudjon lógni bármilyen helyzetből, így nem jár túl sok cuccal.
Sonya csipázná azt a mentalitást és talán gyorsabban is dűlőre jutni Dinaval hosszabb távon, mint én. Nagyon merész vagyok, de megkockáztatom, hogy talán pont ez kellene ahhoz, hogy helyre billenjenek az anyai ösztönei is és rendbe rakja a kapcsolatát Cassievel.
- Előrelátó vagy. - a hangomban valami elismerés-féle csendül egy kis nosztalgiával keveredve
Ha bennem is meglett volna ez a mentalitás, akkor nem négy bőröndnyi ruhával indulok el arra a szigetre annak idején és megelőzhettem volna, hogy ne arccal előre essek a vízbe, amikor megpróbáltam lekecmeregni az csónakról, ami a partra vitt.
Elképesztően hülye voltam huszonöt évesen, bár még mindig nem ez volt a legnagyobb marhaság, amit elkövettem.
Dinah kicsit feszengve, de bekapcsolja a biztonsági övet, amit egy nagyon apró, de fontos előrelépésnek könyvelek el. Mer annyira megbízni bennem, hogy ne egyből a potenciális menekülésre gondoljon, ha beül a kocsimba.
Aztán olyat csinál, amit egy átlagos perifériára szorult tini tenne: A fejébe húzza kapucnit és megpróbálja kizárni a külvilágot.
Nem reménykedem, hogy emiatt könnyebb dolgom lesz vele, de legalább van benne valami egy kicsit közelebb hozza az átlagos emberekhez.
Sebességbe teszem a kocsit, majd kigurulok a forgalomba és a délutáni csúcsforgalmat elkerülve gyorsan az egyik kisebb utcába sorolok.
- Ami az előbbi dolgot illeti... - kezdek bele abba, aminek feltehetőleg egy katonai bakancs általi vaszektómia lesz a végeredménye - Tudod, hogy annak a senkiházinak, akitől a génjeid felét kaptad és Sonyának elég komplikált a kapcsolata. Nem tudom megmondani, hogy mi az ami miatt ennyire megszállottja lett, de Kano talán az egyik legegészségtelenebb függőségi kapcsolatot ápolja az én szőke amazonommal és nem viselte túl jól, amikor összeházasodtunk. Cassie érkezését meg főleg nem. Ahhoz képest, hogy milyen élesen vágott az esze bűnügyekben egészen Cassie hat éves koráig kellett rá várni, hogy kitalálja, mivel tudna nagyon durván visszavágni nekünk, amiért "elhappoltam" az orra elől Sonyát. Csapdát állított annak az egységnek, amiben Sonya húga szolgált. Bő kilenc hónappal később pedig ajándékot küldött Cassie hatodik születésnapjára. Egy kivágott méhet. Amiről nem rég vált le a méhlepény. Ezután kellett várni még néhány évet, hogy a KE tudomást szerezzen rólad.
Hagyom kicsit ülepedni a szavakat és meghagyom a lehetőséget, hogy ő rakja össze a képet.
Okos lány és az eddigiek alapján rá kell jönnie, hogy mi a helyzet.
Meg én sem fogom magam Darth Vader olcsó utánzatának érezni, amikor bejelentem, hogy én vagyok a nagybátyja.

Vissza az elejére Go down
Dina Stew

Dina Stew

Kitüntetések :
 Family matters - Dina és Johnny 01_erp11 Family matters - Dina és Johnny 05_zj_11 Family matters - Dina és Johnny 08_fek11 Family matters - Dina és Johnny 09_az_11 Family matters - Dina és Johnny 18_csa11
Reagok száma :
7
A tornára benevezett :
2019. Apr. 06.

 Family matters - Dina és Johnny Empty
TémanyitásTárgy: Re: Family matters - Dina és Johnny    Family matters - Dina és Johnny EmptySzer. Okt. 02, 2019 7:31 pmJohnny

& Dinah ©️️️️️️

Az ég kék, a fű zöld, a nap sárga, Dina változik. Példának okáért idegentől elfogadtam ételt, melybe betehetett volna simán altató, vagy éppenséggel halálos mérget. Ugyanez az idegen apám ellensége is. Ellenségem ellensége alapon meg inkább tartok vele, mint hogy egyedül lébecoljak a városban, tudva azt, hogy a fekete sárkány emiatt még inkább el fog kezdeni keresni, főleg, hogy senki se tudja, miért léptem le. Igazából, én se. csak megkaptam, hogy olyan vagyok mint egy robot, egyest és nullást ismerem csak. Pedig én csak álltam és nem tudtam eldönteni, hogy reggel főzött kávét igyak, vagy tasakost. Mert, a főzött több energiát ad, több benne a koffein, viszont a tasakos meg, annak olyan finom, krémesen lágy az íze. Megakadtam a döntésnél, végül érzelmi alapon döntöttem. Olyan fura volt utána az egész nap, ízlelve azt, hogy igen, megtehetem azt, hogy egész nap a sarokba dobtam a racionális döntéseket, és megnéztem milyen az, mikor nem a legjobbat helyezem előre. Nekem nagyon tetszett ez az egész dolog, ahogy csak belekezdtem és tudtam, hogy nem lesz ennek az egésznek következménye, mert nincsen ott az a féreg. Hiába vertem péppé, és álltam meg azt, hogy megöljem, nem is tudom miért nem tettem meg. Meg kellett volna tettem, mind érzelmileg, mind ésszerűse éget tekintve az lett volna a helyes döntés, hogy megölöm, de mégis. Nem tettem meg. És nem értem, hogy miért nem lettem az apám gyilkosa is, mi szólt közbe. Ez az egész nagyon szokatlan számomra, ahogyan Johnny kedvessége is. Meg Sonya nénizése. Minden szokatlan és érthetetlen, mintha hiába beszélnénk egy nyelvet, mégis másképp értelmeznénk mindent.
- Akkor kevés embernek van csak esze – dünnyögöm. Ez az igazság, hisz az elég érdekes, és jobb, ha tudja az ember, hogy hogyan kell kialakítani a pengét. Engem például érdekel, igaz, eddig nem jutottam el odáig, hogy megtanuljam, hiszen mindig elkészítették a számomra tökéletes késeket. Akkor meg minek tanuljak meg feleslegesen, időt pocsékolva rá? Legalábbis, ezt mondta volna Eurus. De most Az után vagyunk, én meg egy igen, öö, abszurd helyzetben vagyok. Azt hiszem, abszurd a megfelelő szó erre az egész dologra. Vagy nem? Én most, elbizonytalanodtam. Az előtt nagy eséllyel csak kihasználnám a férfit, de Az után vagyunk, én meg emberré akarok válni. Úsznom kell az árral, amitől irtózom.
- Az vagyok – annak kell lennem. Készen állnom arra, hogy bármikor szóba jöhet egy megbízás, hogy valakit meg kell ölnöm, vagy csak példát demonstrálnom. Fontos, hogy kevés cuccal lehessek mozdítható és szállítható. Mármint, nem már nem. Már nem kell ilyenekre gondolnom. Ezt sose fogom tudni kiverni a fejemből. Most csak amiatt van kevés cuccom, hogy ha rám akadnak, tudjak menekülni. Mert Dina vagyok, nem pedig Eurus. Szabad vagyok, aki közmosodában mossa a ruháit, napról-napra él és kész bármikor kereket oldani.
Biztonsági öv becsatolva. Idegen ember kocsijában nem tenném meg, de ő csak nem fog ezek után ellenségesen fellépni ellenem. Eddig se tette. Egyedüli helyzet, ahol el tudom képzelni, az az mikor gyakorlunk. Rá fogom venni, hogy tanítson, mert fejlődnöm kell. Elég erős akarok lenni ahhoz, hogy senki se merjen velem baszakodni, hogy senki se merjen irányítani még egyszer. Hogy elég erős legyek ahhoz, hogy a szabadságomat megtartsam, hogy megvédhessem magam.
Fontos számomra a kapucni, azonkívül hogy a napsugarakat kizárja, még kevésbé tesz felismerhetővé. Amely azért jelenleg elég fontos, hiszen félholtra vertem az apámat, újabb rossz pontokkal ékesítve a listát, mely a kalamajkám okozott. Nem kaphatnak el ezek után, én Dina maradok. Lehet, mégis tévedek azzal kapcsolatban, hogy az agyevő amőbák éhenhalnának a fejében. Mellékutcába hajt, ezek szerint ismeri a délutáni csúcsforgalmat és azt is tudja, hogy el kell kerülni és meg is teszi. Lehet, mégis van agya.
Bár nagy eséllyel nem látja, de attól még érdeklődve nézek rá. Igen, a komplikált kapcsolat nem fedi le a beteges vonzódást, melyet Kano érez a leendő ex-ex felesége iránt. Ahogy elmondja az egészet, egy pillanatra lefagyok. Mi ahalál. És ezt most higgyem is el? Vagy igaz, vagy nem.
- Ennél betegebb történetet még apámtól se halottam esti mese féleség gyanánt – nézek rá a férfira. Megfeszülnek az izmaim, mert ha ez igaz, akkor van családom.  Ha nem igaz, akkor nem látom értelmét, hogy mi okból mondanának ilyet, találnák ki, hiszen amúgyis megyek a különleges erőkhöz, kevés választásom van, és belőlük tudok a legtöbb hasznot húzni. Meg akkor már a rendszerükben is kutakodhatom – DNS vizsgálatot akarok – nincs jobb tippem, még ha azt is tudják hamisítani. a mai világban mindent is tudnak az emberek, bármikor. És tetemes mennyiségű pénz képesek fizetni azért, hogy hamisítson nekik valaki meg valamit.
Azt hiszem még nem mutatkoztam be. És biztos vagyok abban, hogy nem tudják a választott nevemet. Ez a történet nagyon abszurd, és nagyon fura. Ugyanakkor, teljesen apámra vall. Félreteszem későbbre merengeni ezen, inkább eleget teszek a kötelező társalgási formáknak. Vagy miknek.
- Dina Stew amúgy a nevem.
Vissza az elejére Go down
Johnny Cage
Admin
Johnny Cage

Kitüntetések :
 Family matters - Dina és Johnny 01_erp11 Family matters - Dina és Johnny 04_og_11 Family matters - Dina és Johnny 08_fek11 Family matters - Dina és Johnny 09_az_11 Family matters - Dina és Johnny 18_csa11 Family matters - Dina és Johnny 20_csa11 Family matters - Dina és Johnny 21_cuk11 Family matters - Dina és Johnny 19_a_k11 Family matters - Dina és Johnny 06_mul11 Family matters - Dina és Johnny 07_kzp11 Family matters - Dina és Johnny 13_szo11
Foglalkozás :
Színész/Tanácsadó/Operatív ügynök
Reagok száma :
20
A tornára benevezett :
2018. Aug. 16.

 Family matters - Dina és Johnny Empty
TémanyitásTárgy: Re: Family matters - Dina és Johnny    Family matters - Dina és Johnny EmptySzomb. Okt. 12, 2019 10:36 pm
Azok alapján, amit az eddig begyűjtött információk segítségével összeraktam az unokahúgomról azt vártam volna, hogy nem húzom ki ennyi ideig, hogy ne kelljen leszerelném egy-két próbálkozását.
Valami kimaradt a képből, valami apró kis információ, ami más megvilágításba helyezi azt, amit erről a lányról tudunk. Mondanám, hogy rá lehetne fogni a tinikori lázadásra azt, hogy az apja ellen fordul, porhanyósítja a csontjait, majd önként beáll a ellenséges bandához, de az eddigi viselkedése alapján valami sokkal mélyrehatóbb és radikálisabb dolog történhetett vele, ami miatt ennyire megváltozott a dolgokhoz való hozzáállása.
Húsz évvel ezelőtt azt mondtam volna, hogy felismerte, hogy rossz úton járt eddig, de már láttam annyit több világból is, hogy tudjam egy kétes úton járó személy ritkán növeszt magának erkölcsi iránytűt saját maga erejéből.
Szerintem csak rájött, hogy az apja soha nem tekintett rá másként, mint egy élő fegyverre és ez olyan frusztrációhoz vezetett, amit csak agresszióból tud kiadni magából.
Ez pedig fontos lecke volt a Különleges Erők számára is. Pont ezért is küldtek engem egy kommandó helyett.
Nem mondom jól esik Sonya elismerése, hogy nem vagyok pocsék szülő, bár sokkal jobban örültem volna annak, ha ezt nem egy ilyen megbízással közli velem.
Tudom, mit várok az első ex- és leendő második feleségemtől, aki annyi érzelmi intelligenciával bír, mint egy akcióhős a nyolcvanas években?
Kezdem megérteni, hogy Tarantino mit is akart mondani azzal a monológgal a kínos csendről, ahogy egymáshoz alig szólva hajtunk végig Los Angeles mellékutcáin.
- Ezzel nem lehet vitatkozni. - helyeslek a megállapítására - Gondos és kitartó munkával lett rászokatva a bolygó népességének nagy része a részletek jelentőségének lekicsinylésére.
El nem tudom képzelni, hogy miként viszonyulhat egy átlag emberhez ez a lány, de ezt a tőmondatos kommunikációt már láttam nem is egyszer. A céltudatos, feladatra fókuszáló személyiség jele és nem hiszem, hogy egyedül lennék azzal a véleményemmel, hogy egy tizenéves lány esetében több, mint egészségtelen az ilyen jellemvonás.
Az ő fejének még a pasikon, az ócska vérpettyes regényeken, meg a feminim fiúbandák még feminimebb zenéjén kellene járnia, nem pedig azon, hogy oldalt váltva áll bosszút a gyermekkorát elrabló apján.
Nincs az a mennyiségű terápia, amivel ennyi év konzekvens rombolását ellensúlyozni lehetne, de nem fogom sajnálni rá a pénzt, hogy összeszedjem a legjobb pszichomókust neki. Mást nem nagyon tehetek azon kívül, hogy egy értelmesebb apamintát adok neki.
Mindenesetre értékelem, hogy bekapcsolja a biztonsági övét. Ez az jelenti, hogy a gyanakodása ellenére se érzi magát veszélyben.
- Hasznos tulajdonság. - mondom elismerően, miközben kikerülök egy út szélén veszteglő vészvillogós kocsit
Nem akarom túlságosan ragozni a dolgot, mert akkor tuti feljönne Kano is, mint akinek ezt köszönheti és a franc se akarja őt emlékeztetni arra, hogy mennyire mélyen benne volt az apja keze az ő nevelésében.
Az sem segít a helyzeten, hogy vérbeli introvertált tiniként a fejébe húzza a kapucniját és próbál nem túl sokat beszélni. Legalább a zene nem üvölt a fülébe, ami azért máris egy jó pont.
Ahogy mesélem neki a családi tragédiát fél szemmel őt nézem. A reakciója majdnem olyan hűvös, mint Sub-Zero lehelete az orosz tundrán. Biztos vagyok benne, hogy ha nem lenne a fején a kapucni, akkor olyan rezzenéstelen arccal közölte volna a mondandóját, hogy Arnold telesírta volna a kispárnáját, amiért nem tudott ilyen érzelemmentes lenni Terminátorként.
- Senkinek sem kell bemutatni, hogy milyen elcseszett egy alak az öreged. - hajtok fel egy bekötő útra, ami az autópályára vezet fel
Ha egy kicsit odalépek, innen már csak pár perc milliomosnegyedben lévő luxusapartmanom.
Cseppet sem lep meg a kérése. Olyan tárgyilagos, hogy majdnem fizikai fájdalmat okoz és szinte azonnal megöli a lehetőségét, hogy idézzem Bill Paxton nagypofájú zsaruját a Ragadozó 2-ből.
- Lehetőleg hagyjuk az orvosokra a vér levételét. - próbálok valami humorféleséggel reagálni a kérésére, de még a saját megítélésem szerint is vérszegényre sikeredett a poén
Aztán történik valami, ami olyan készületlenül ér, mint Apollo Creedet a tizenötödik menet. A lány bemutatkozik.
- Sokkal jobban cseng, mint az Eurus. - mondom neki bíztatóan
Azt hiszem az első komoly akadályt leküzdöttük.
- Csak kettőnk közt szólva kérdem. - hajtok le az egyik kijárón és sorolok be a villákkal tarkított csendes lakóövezet gyér forgalmába - Milyen érzés volt ennyire megverni azt a rohadékot?
Egy sima kanyarral befordulok az apartmanom bejáratához. A kapu elé telepített lézeres szenzor leolvassa a kocsim rendszámtábláját és szabad utat biztosít egészen a garázsig. Leparkolom a verdát, majd kiszállok belőle. Nem hiszem, hogy lesz annyi időm, hogy megkerüljem a járművet és kinyissam Dinanak az ajtót.
- Üdv a Cage rezidencián!

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
 Family matters - Dina és Johnny Empty
TémanyitásTárgy: Re: Family matters - Dina és Johnny    Family matters - Dina és Johnny Empty

Vissza az elejére Go down
 
Family matters - Dina és Johnny
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mortal Kombat FRPG :: Játéktér :: A Földi birodalom :: Egyéb helyszínek-
Ugrás: