A Mortal Kombat világán játszódó fórumos szerepjáték.
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Dumaláda
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (11 fő) Kedd Feb. 26, 2019 9:17 pm-kor volt itt.
Latest topics

Drew Russel Emptyby Vendég Vas. Okt. 20, 2019 7:10 pm


Drew Russel Emptyby Johnny Cage
Szer. Okt. 16, 2019 6:28 pm


Drew Russel Emptyby Freya Wren
Vas. Okt. 13, 2019 1:03 am


Drew Russel Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 10:36 pm


Drew Russel Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 8:25 pm


Drew Russel Emptyby Vendég Csüt. Okt. 10, 2019 8:12 pm


Drew Russel Emptyby Wildfire
Szomb. Szept. 28, 2019 3:06 pm


Drew Russel Emptyby Scorpion
Szomb. Szept. 21, 2019 11:26 am


Drew Russel Emptyby Vendég Kedd Szept. 17, 2019 12:18 pm


Drew Russel Emptyby Johnny Cage
Vas. Szept. 15, 2019 10:52 pm

Harcosaink
Music
Digitality

Share
 

 Drew Russel

Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég
avatar


Drew Russel Empty
TémanyitásTárgy: Drew Russel   Drew Russel EmptySzer. Ápr. 10, 2019 8:18 pm
Drew Russel
Becenév

Ignite

Életkor

21

Látszólagos kor

17-18

Csoport

Briganti (Föld Birodalom)

Foglalkozás

Szabadúszó. Elvállal mindent ami veszélyes és kihívással jár. Főként feketén tevékenykedik, alvilági szervezeteknek, s különösen kedveli az olyan megbízásokat, mikor áldozatait jól megverheti vagy akár ki is végezheti.


Play by

Delsin Rowe (InFamous: Second Son)


Különleges képességek

Képes uralma alá hajtani a tüzet, s manipulálni illetve gerjeszteni azt, főként saját testéből. Ezáltal képes kis, pisztolygolyó gyorsaságú lövedékeket kilőni nagy mennyiségben, illetve nagyobb robbanó tűzgolyókat is, ám azokat jóval kisebb mennyiségben. Mivel testéből képes lángot kibocsájtani, így akár ezzel fegyvereket, eszközöket, illetve saját magát is képes bevonni úgy, hogy magában kárt ne tegyen, mivel teljesen immunis a tűzre. Továbbá képességi közé tartozik, hogy testét képes füstté illetve hamuvá változtatni, így akár repülni is, azonban főként arra használja, hogy a támadásokat kivédje, illetve, hogy a legszűkösebb helyeken is átférjen, mint például egy szellőző. Testéből is képes füstöt kibocsájtani, így kezeit használva "rakétahajtás"-ként is tud repülni vagy éppen csak tompítani az érkezését a földre.

Azonban van néhány hátránya képességei használatának. Hiszen, ha túl sokáig használja adottságait, akkor agresszívé válik, s végül teljesen elveszítheti az önkontrollt és fékezhetetlen pusztításba kezd, nem törődve azzal ki barát, s ki ellenség. S ha nem állítják le, akkor egy nagyobb robbanás keretein belül tör ki belőle minden energiája, külső szemlélő számára olyan, mintha felrobbanna, majd elájul néhány napra, még újból visszanyeri energiáját, ám ez gyorsítható, ha közvetlen tűzzel érintkezik, mivel energiáját a tűzből tudja visszanyerni, azonban a sebeket ily módon nem tudja begyógyítani. Ha bármilyen veszély fenyegeti az Árnybirodalmat, akkor kínzó fejfájásként érzi ezt meg, s nem múlik, míg a fenyegetés el nem hárul.

Moralitás

Egyensúly


Jellemrajz

Milyen jellemvonásokkal rendelkezik a karaktered. (Lehetőleg minél részletesebben kifejtve.)

Megjelenés

Drew megjelenése elég sokat elárul személyiségéről, bár ehhez főként sajátos stílusa, mintsem testi adottságai járulnak hozzá. Habár 178 centijével
nem mondható egy alacsony alaknak, azonban testalkatilag egyáltalán nem mondható kövérnek se soványnak, viszont túlzottan izmosnak sem. Kissé szálkás a teste az edzések és a folyamatos harcoknak, akrobatikus mozgásoknak köszönhetően. Bal alkarján egy nagyobb méretű tetoválás helyezkedik el, ami egy varjút ábrázolna. Haja sötétbarna, bár általában nem sok látszódik belőle, mivel előszeretettel rejti el egy vörös kötött sapka alá. Szeme színe barna, s arca egészen fiatalos, hisz még egy ránc se jelent meg rajta, bár 21 éves létére ez egyáltalán  nem meglepő. Többnyire komoly az ábrázata, s igencsak szúrósan tud nézni arra, aki nem szimpatikus számára, így az egyszerű utcai emberek már az első pillanatban tudják, hogy jobb elkerülni Drewt, s így is tesznek, ám ezt Ignite egyáltalán nem bántja, sőt még nagyon is élvezi, hogy félnek tőle. A többség felszokta ismerni Drewt, ha már találkoztak vele, mivel ruházata egyedi és mondhatni egészen állandó, mivel csak ritkán vál meg egyes ruhadarabjaitól, s ezt is csak akkor teszi, mikor mosni viszi gönceit. Állandó megjelenésének része természetesen a vörös sapka, egy kényelmes színes, kockás vászoning, amire rávesz egy sötét, vörös vagy éppen fehér színű kapucnis pulóvert, s az egészre még ráhúz egy farmer anyagú mellényt is, melyen különböző kitűzőket gyűjt emlék gyanánt. Kék vagy sötétszürke farmereket hord, lábfején pedig egy roppant drága és márkás tornacipőt hord, ami kissé viseltes, mivel csak ez az egy cipője van. Elengedhetetlen fontosságú számára harci fegyvere, egy vastag szemű lánc, melyet csuklójára tekerve hord, s ettől valóban soha sem válik meg.
Előtörténet

Mutasd be a karakter eddigi életútját. (Ne spórolj a szavakkal, elvégre ez a bemutatkozó munkád az oldalon.)

Vissza az elejére Go down
 
Drew Russel
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mortal Kombat FRPG :: A Kripta :: Törölt karakterek ET-i-
Ugrás: