A Mortal Kombat világán játszódó fórumos szerepjáték.
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Dumaláda
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (11 fő) Kedd Feb. 26, 2019 9:17 pm-kor volt itt.
Latest topics

● Turquoise ● Emptyby Vendég Vas. Okt. 20, 2019 7:10 pm


● Turquoise ● Emptyby Johnny Cage
Szer. Okt. 16, 2019 6:28 pm


● Turquoise ● Emptyby Freya Wren
Vas. Okt. 13, 2019 1:03 am


● Turquoise ● Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 10:36 pm


● Turquoise ● Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 8:25 pm


● Turquoise ● Emptyby Vendég Csüt. Okt. 10, 2019 8:12 pm


● Turquoise ● Emptyby Wildfire
Szomb. Szept. 28, 2019 3:06 pm


● Turquoise ● Emptyby Scorpion
Szomb. Szept. 21, 2019 11:26 am


● Turquoise ● Emptyby Vendég Kedd Szept. 17, 2019 12:18 pm


● Turquoise ● Emptyby Johnny Cage
Vas. Szept. 15, 2019 10:52 pm

Harcosaink
Music
Digitality

Share
 

 ● Turquoise ●

Go down 
SzerzőÜzenet
Turquoise

Turquoise

Kitüntetések :
● Turquoise ● 01_erp11● Turquoise ● 05_zj_11● Turquoise ● 08_fek11● Turquoise ● 20_csa11● Turquoise ● 21_cuk11● Turquoise ● 06_mul11● Turquoise ● 07_kzp11● Turquoise ● 03_gyz11● Turquoise ● 09_az_11
Age :
20
Foglalkozás :
Freelancer
Reagok száma :
3
A tornára benevezett :
2019. Feb. 24.

● Turquoise ● Empty
TémanyitásTárgy: ● Turquoise ●   ● Turquoise ● EmptySzer. Ápr. 10, 2019 3:31 pm
Cyane Agate


Becenevek

Turquoise, Türkiz, Cián, Crystal, Achát, Lapis
Életkor

20 év

Látszólagos kor

18 és 22 év között valahol, függően attól, hogy milyen színű és stílusú ruhákat és kiegészítőket hord, vagy éppen dohányzik-e
Csoport

Briganti [Föld Birodalom]


Foglalkozás

Szereti magát szabadúszóként megnevezni, a valóságban azonban pitiáner besurranó tolvaj, készpénz ellenében (hitelbe nem dolgozik) ki-, illetve becsempész neked bárhová bármit, de ráveheted arra is, szintén készpénzért, hogy kövessen valakit, figyelje meg, hallgassa ki és le a társalgásait. Szabadidejében sokat deszkázik, vagy épp kivezet egy csendes és nyugodt pontjára a városnak, ahol elszívhat fél doboz cigarettát, és közben az élet dolgain gondolkodhat, egy biztos; bármerre jár, mindenütt hagy valami kézjelet, szimbólumot, szöveget egy alkalmas felületen.


Play by

Chloe Price [Life is Strange franchise]


Különleges képességek


Veleszületett képességei:
Technopátia: Gyakorlatilag amíg egy tárgy vagy mechanizmus elektromossággal, gépi mechanikával, programozással működik, képes semlegesíteni, vagy épp az oldalára állítani azt.
Energiamanipuláció: Befolyásolja az atomokat, attól függően, hogy növeli, vagy épp csökkenti a sűrűségüket, nagyon sok mindenre képes. Többek közt a levegőbe emelkedni ideig-óráig, lebegni, sőt, repülni. De ide tartozik az energialöket, illetve az energiatöltet is, előbbi heves széllökésre hasonlít, míg utóbbi valamivel kisebb volumenű, de több, apróbb gépfegyver töltényének érzetét kelti.
Teleportáció: Igaz, csak rövid távon (1 mérföldön = 1,7 km) belül működik, és inkább dematerializálódásra, majd rematerializálódásra hasonlít, de segítségével megannyi szorult helyzetből meglógott már.

Gyengepontjai:
● Az erejét gyakorlatilag tetszőleges mértékben használhatja, de képes, sőt, hajlamos túlerőltetnie magát. Ilyenkor általános zavar lép fel nála, szédülés, orrvérzés, súlyosabb esetben ájulás és eszméletvesztés formájában.
● Továbbá, ha egyik intő jelre se figyel oda, a haja szakaszonként elkezd bekékülni (az egész be tud), az összecsapás után pedig nem elég, hogy a hajkoronája kék színe is megmarad pár napig, de tartózkodnia kell a képessége használatától, míg teljesen kipiheni magát és újratöltődik.
● Ha nagyobb volumenű attrocitás éri a Föld Birodalmat, pl. invázió, terrortámadás, természeti katasztrófa, az rajta felfokozott migrén formájában jelentkezik. Méghozzá akár a legváratlanabb pillanatokban.  

Moralitás

Egyensúly, néha hajlamos tendálni a Pusztító felé [és nők]


Jellemrajz

Rendkívül összetett és szeszélyes jellem. Kiegyensúlyozott és alapvető állapotában is úgy tűnhet, mindig zavarja valami, aminek mindig hangot is ad. Alaposan felvágták a nyelvét, rendkívül profán sértések és gesztusok garmadájával küld el melegebb éghajlatra akkor is, ha nem feltétlenül csináltál semmit. Van humora, de leginkább szarkasztikus, sőt, maró, néhol már fekete. A legkevésbé sem számít neki, hogy kit mivel bánt meg, ha pedig őt próbálják megsérteni, lepereg róla. Nagyon jól kell ismerni ahhoz, hogy tudd, mivel bánthatod meg igazán. Rendkívül haragtartó típus, és ha meg is bocsát, el nem felejti neked soha. És ha ezek után újra hátat mersz fordítasz neki, tudd, hogy a saját fegyvereddel fog lecsapni, méghozzá a számára legkényelmesebb - ami neked egyértelműen a legkényelmetlenebb - helyzetben. Nem riasztja az sem, ha hónapokat, éveket kell várnia a bosszúja beteljesülésére, addig minden nap icipici cserepekben gondozza, öntözi, nevelgeti a haragjait. Két esélyt mindenkinek szokott adni, harmadikat nem szeret. Nem igazán képes maga mellé fogadni senkit, mármint az öt testvérén kívül. Ők a világot - szám szerint ötöt - jelentik számára, és bármelyikükért tűzbe tenné a kezét. Bennük, közös múltjuk okán maradéktalanul megbízik, és mivel nincs köztük két egyforma jellem, nem is nagyon támad fel benne az igény sem, hogy új ismeretségeket kössön.

Megjelenés

Hölgyek közt magassága átlagosnak mondható, 5'7-es (172 cm) paraméterekkel rendelkezik, alkata sovány, nyurga, idomai átlagosak, első ránézésre bárki azt hihetné - joggal - hogy egy fiúval van dolga. Különösen, mert átlagos barna (vagy szakaszokban, ill. egészen türkiz, ha túlerőltette a képességei használatát) haját szereti rövidre, jóval váll fölé érő hosszúságúra nyírni. Arca nyújtott, háromszög alakú, orra hosszú és enyhén széles, húzott szemei zavaros kéken, hevenyen csillognak. Ajkai keskenyek. Fehér felé tendáló bőrén van elszórva egy-két anyajegy, szemöldöke természetesen ritkás és vékony. Jobbja egészét tetoválás borítja, mely tövises indákat és leveleket, azok gyökereit, vörös hibiszkuszokat és megtépázott szalagot, egy koponyát, illetve kék pillangókat ábrázol. Sminket alig vagy egyáltalán nem használ, legfeljebb szemceruzát, a púderektől, rúzstól, szemhéjfestéktől és alapozóktól agyérgörcsöt kap. Szereti a karakán és ellentétes színeket, mint fekete és fehér, vörös és szürke, kék és barna, a ruhadarabjain általában valami még határozottabb, erőteljes szimbólumot visel, mint koponya, kereszt, tűz, rózsák, stb. Szoknyát sosem húz, a nadrágjai - általában farmerok - mindig koptatottak, rongyosítottak, vagy gyárilag lyukasak itt-ott. Ha nem, ezt a műveletsort elvégzi rajtuk ő. Általában tornacipőt vagy lapos sarkú csizmát hord, nem bírja és nem is szereti a magassarkúkat. Gyakran még valamiféle fejfedőt, sapkát is előszeretettel húz a fejére. Ékszereket vajmi kevéssé hord, inkább hasított bőr, illetve bőrszíjakat aggat magára, különös tekintettel a csuklójára, illetve a nyakában lóg szintén bőrszíjra függesztve három átfúrt, majd felfüggesztett töltény. Számtalan piercing-je van, az egyik fülében három, a másikban kettő, egy a nyelvében, négyről pedig nem mondja meg, hol rejti őket. Járása egyáltalán nem tükröz semmiféle nőiességet, sőt, egyenesen fiús. Akárcsak a hangja, ami nem kifejezetten jellegzetes, a sok dohányzás már ércessé tette, sokat mélyített az amúgy is mezzo orgánumán. Egyik kezében állandóan füstöl a cigaretta.

Előtörténet

Néhanapján az a kevés infó is kiröppen a fejemből, amit nagy nehezen már összekuporgattunk. Például hogy a gyalogátkelőnél mindkét irányba érdemes nézni, hogy a metrón előbb meg kell várni, hogy az emberek leszálljanak a vonatról, mielőtt te felszállhatnál, hogy a mozgólépcsőn lehetőleg jobbra vagy balra állj, nehogy elálld egy sietős figura útját. Vagy, hogy késő éjszaka már nem feltétlenül biztonságosak az utcák. Aznap este hazafelé tartottam egy hirtelen jött, de trükkösen és tökéletesen végrehajtott besurranó meló után – a változatosság kedvéért most nem lopnom kellett, hanem csak „szerencsésen” elhelyeznem valamit a kijelölt delikvens irodájában (hogy mi volt a csomagban, nem kérdeztem; lehetett terhelő bizonyíték, egy USB stick, de még egy megcsonkított áldozat valamely testrésze is, sosem kérdezek, üzleti titoktartás, vagy mi. A zsebemben ellenben – kemény munka jól megérdemelt gyümölcse – egy kellemesen vaskos boríték lapult. A vasúti felüljáróhoz érve egy azon nagy sebességgel elzúgó személyvonat nyikorgása és süvítése bár elnyomta az utamat elálló, öt fős férficsapat részeges röhögcsélését és hangos, szitkoktól tarka szóváltásait, az abból kiszűrődő mesterséges fény mégis gondoskodott róla, hogy legyen elég idejük észrevenni a jelenlétemet, nekem pedig megszámolnom őket. Megálltam. Egy hosszú pillanatra megfeszült köztünk a csend, melyben tovarobogott a sietős személyvonat minden kocsija. Beleszívtam a cigarettámba.
- No, nézd már! – kaffant fel az egyik felém fordulva, fejével irányomba bökve – Micsoda stricit hordott ide a szél!
- Te barom, ez egy szuka! Hát tök vak vagy te?
- Szuka? Hát ha bige, akkor hol a csöcse? Meg a segge! Ez itt lapos, mint a frissen gyalult deszka! Nem strici az, de még csak nem is szuka, hanem szemét, amit idehordott a szél.
Undokul felhúztam az orrom, büszkén felszegtem az állam.
- Félreálltok ma még az útból, faszfejek, vagy én tegyelek odébb benneteket?
- Mit merészelsz magadnak, te kis--- ?! – kezdte nagy hanggal a negyedik szerencsétlenség, de az ötödik megkocogtatta a vállát, hogy értésére adjon valamit.  – Mi van?
Morrant elégedetlenül a nagyhangú négyes számú. Nem vettem a fáradságot, hogy megjegyezzem a karakterisztikáikat, úgysem lesz dolgunk egymással sokáig.
- Oi… Hát te nem tudod, ki ez?
Elégedetten összehúztam a szemem, önelégült vigyorom arról árulkodott, hogy nagyon is tetszett a társalgás által felvett irány. Lehamuztam a cigarettámat.
- Na hát ez az! Te nem tudod, kivel állsz szemben? – játszottam rá a nekem kiosztott szerepre, de mivel a négyes számú kurafi (ki egyben a legértelmesebbnek tűnt), és vele együtt az egyes, a kettes és a hármas is – most már némiképp félve ballépésük következményeitől, az előzőnél is alaposabban, hunyorogva szemrevételeztek.
- Ez a „szuka” egyike annak a testvériségnek… - habogta négyeske némiképp leizzadva. Nem láttam, viszont éreztem a veríték szagát.
- …Milyen testvériségnek… ?
- Valami mágus meg egy őrült professzornő korcsai. Azt pletykálják, rendkívüli képességekkel születtek… Állítólag hatan vannak…
Szívtam még egy utolsót a cigarettámból, majd eldobtam a csikket. Komótosan rátapostam.
- Azt pletykálják… ? – ahogy beszéltem, úgy gomolygott ki a számon és az orromon a cigarettafüst, de azért, hogy a maradékot is kiventilláljam, fújtam még egyet. Neon fények játszottak a szememben, ahogy fenyegetőn rájuk mosolyogtam. Ettől már láthatóan nem voltak olyan nagyra magukkal, halkan folytatta hármaska.
- És… Mi lett velük?
Négyeske tétovázott, mielőtt felelt volna, úgy tűnt, jól megfontol minden szót.
- Azt mondják, megölték a tudóst és a mágust is, megszöktek, és most fel akarják falni a világot.
Kedvem lett volna felkacagni. Ezt a verziót még nem hallottam, de egyáltalán nem volt ellenemre. De az elcseszett gangnak nyilvánvalóan más tervei voltak. A neonfényes sötétben pamut suhogását, bőr csikorgását hallottam, majd egy fémes kattanást, és máris egy 9 miliméteres pisztollyal néztem farkasszemet.
- Szuka vagy korcs, egyre megy. Mindnek piros a vére, ha golyót eresztek a fejébe!
Tétova hörrenések és ideges szisszenések keveredtek egymással, de én meg sem mozdultam. Ez a tény pedig úgy tűnik, egyikük fejében sem gyújtott villanykörtét. Illetve…
- Hé, pucoljunk innen… Ez csak egy kislány. – próbálta négyeske jobb belátásra téríteni ötöskét, mindhiába.
- Szerintem hallgass a haverodra, Ötöske. – somolyogtam egyre vérszomjasabban. Már éreztem az adrenalint dübörögni a dobhártyámban.
- Egy kis kurva, akit apuci elfelejtett kiporolni néhanapján! De ha én kaparintom a kezeim közé, véresre kúrom, abban biztos lehetsz!
- Megpróbálhatod… Mocskos kurafi, bottal nem nyúlnék hozzád másképp!
Még valami haragtól mérgezett szitok kiszaladt a száján, de az eldörrenő fegyver fülsüketítő robaján át már nem hallottam tisztán, és őszintén szólva vajmi kevéssé érdekelt. A töltény fénysebességgel közelített, én pedig alig vártam, hogy végre kipróbálhassam élesben is, amit megannyi éjszakán át gyakoroltam. Tornacipőm orrával az aszfaltot csiholtam, majd mikor a lövedéknek el kellett volna érnie, egy szemvillanás alatt eltűntem, nem kis konfúziót hagyva magam után, de csak addig, míg nem egészen öt századmásodperccel később megjelentem, szintén a semmiből, veszélyesen közel a tüzelő szukafattyúhoz. De mire az akár csak felfoghatta volna, mi történik, már lendítettem is a jobb lábam, hogy a magasba repítsem az eddig oly ügyetlenül tartott fegyvert. Kitől hitetlen, kitől haragos hökkenések hangzottak el, ahogy a levegőben megpördült a pisztoly, majd elkaptam, ahogy lehanyatlott a neonfénytől szennyezett égről. Érdeklődve megforgattam a csuklómban, a fogást gyakoroltam rajta.
- Huh. Nem is rossz. – rátartottam az összeverbuvált szerencsétlenségek hímhalmára, azok pedig rögtön megdermedtek, majd hátrálni kezdtek, mintha legalább is tényleg lőni szándékoztam volna.
- Na. Kotródjatok az utamból, mielőtt még meggondolom magam, és tényleg kedvem támad felfalni benneteket.
- Veszett kutya! - kiabálta még utánam az egyik ingerülten, de nem kellett kétszer mondanom, egyeske, ketteske, hármaska, négyeske és ötöske olyan gyorsan menekültek el valami másik élhető koszfészekbe, hogy csak úgy porzott utánuk az út. Aprót dobtam a pisztolyon, a súlyát próbálgatva; újabb szálra gyújtottam, aztán tovább indultam. Így szereztem életem első saját fegyverét.
Everybody lies. No exceptions.Vissza az elejére Go down
Johnny Cage
Admin
Johnny Cage

Kitüntetések :
● Turquoise ● 01_erp11● Turquoise ● 04_og_11● Turquoise ● 08_fek11● Turquoise ● 09_az_11● Turquoise ● 18_csa11● Turquoise ● 20_csa11● Turquoise ● 21_cuk11● Turquoise ● 19_a_k11● Turquoise ● 06_mul11● Turquoise ● 07_kzp11● Turquoise ● 13_szo11
Foglalkozás :
Színész/Tanácsadó/Operatív ügynök
Reagok száma :
20
A tornára benevezett :
2018. Aug. 16.

● Turquoise ● Empty
TémanyitásTárgy: Re: ● Turquoise ●   ● Turquoise ● EmptyHétf. Ápr. 15, 2019 3:53 pmTurquoise

Győzött!


Megérkezett hát a világokat jelentő hatosfogat első tagja és nem akármilyen bemutatkozást prezentált.
Cyane személyében egy igazi féktelen vadócot mutattál be nekünk, akinek minden megmozdulásáról süt, hogy nem érdemes a vele ellentétes oldalra kerülni. Gyakorlott kézzel és könnyed ecsetvonásokkal vázoltad fel, a karaktered jellemét és történetét, külön figyelve arra, hogy mértéket szabj és hátulütőt adj annak a hatalmas erőnek, amivel a rendelkezik. Rendkívül ritkán látott és komoly önmérsékletről tanúskodó játékosi attitűd ez, amiért külön dicséret jár.
Nagyon szép standard-et állítottál fel mind a leendő "testvéreidnek", mind a a többi karakternek, hogy miként kell jól átláthatóan és lényegre törően összefoglalni egy karaktert.
Nem is tartalak fel tovább, csak keríts annyi türelmet, amíg megörökítik a neved a Harcosok szentélyében és utána neki is állhatsz szétkapni a játékteret.

Johnny

Harcosok Szentélye

Vissza az elejére Go down
Elder Gods
Admin
Elder Gods

Foglalkozás :
A fórum rendjének fenntartása
Reagok száma :
0
A tornára benevezett :
2018. Jul. 27.

● Turquoise ● Empty
TémanyitásTárgy: Re: ● Turquoise ●   ● Turquoise ● EmptyHétf. Jún. 10, 2019 4:17 pmFeloldott kitüntetések

ErőpróbásFeltörekvőGyúrunk
vazze' ?OG
harcos


Új
nevező


Multi
kombat


Köpönyeg-
forgató


Fekete
öves


Az első
meccs


Hibátlan
győzelem


Elő-
döntős


Torna-
bajnokSzorgalmas


Tomboló
ököl


A Pokolba
és visszaRivális


A romantika
bajnoka


Családi
ügy


A komédia
királya


Csak a
fejétCuki a
rucidAgymenő
Vissza az elejére Go down
http://mortalkombat.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
● Turquoise ● Empty
TémanyitásTárgy: Re: ● Turquoise ●   ● Turquoise ● Empty

Vissza az elejére Go down
 
● Turquoise ●
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mortal Kombat FRPG :: Harcosképzés :: A Harcosok Csarnoka :: Briganti-
Ugrás: