A Mortal Kombat világán játszódó fórumos szerepjáték.
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Dumaláda
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (11 fő) Kedd Feb. 26, 2019 9:17 pm-kor volt itt.
Latest topics

Dina Stew Emptyby Vendég Vas. Okt. 20, 2019 7:10 pm


Dina Stew Emptyby Johnny Cage
Szer. Okt. 16, 2019 6:28 pm


Dina Stew Emptyby Freya Wren
Vas. Okt. 13, 2019 1:03 am


Dina Stew Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 10:36 pm


Dina Stew Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 8:25 pm


Dina Stew Emptyby Vendég Csüt. Okt. 10, 2019 8:12 pm


Dina Stew Emptyby Wildfire
Szomb. Szept. 28, 2019 3:06 pm


Dina Stew Emptyby Scorpion
Szomb. Szept. 21, 2019 11:26 am


Dina Stew Emptyby Vendég Kedd Szept. 17, 2019 12:18 pm


Dina Stew Emptyby Johnny Cage
Vas. Szept. 15, 2019 10:52 pm

Harcosaink
Music
Digitality

Share
 

 Dina Stew

Go down 
SzerzőÜzenet
Dina Stew

Dina Stew

Kitüntetések :
Dina Stew 01_erp11Dina Stew 05_zj_11Dina Stew 08_fek11Dina Stew 09_az_11Dina Stew 18_csa11
Reagok száma :
7
A tornára benevezett :
2019. Apr. 06.

Dina Stew Empty
TémanyitásTárgy: Dina Stew   Dina Stew EmptyVas. Ápr. 07, 2019 2:06 pm
Eurus Dina Stew
Életkor

17

Látszólagos kor

17-24, sminktől és alvástól függően

Csoport

Briganti

Foglalkozás

bérgyilkosság, emberré válás, mások szakszerű megverése, fagyievés


Play by

Katie Douglas


Különleges képességek

Nevelése miatt:
Akrobatika – Kevés olyan tornában használt elem van, melyre nem képes egyből. Hajlékony, és mozgékony a csajszi, mely már nem egyszer vált előnyére, emellett a tériszonyt hírből se ismeri, egyensúly érzéke kiváló.
Fizikai kondíció - Lehet többet kihozni ebből a testből? Megsúgom, már ez is a fizikai képtelenség határát súrolja, amit vele elértek azok, kik edzették. Gyors és erős, hajlékony és mozgékony, nem okoz neki gondot egy-egy hirtelen mozdulat.
Hacker - a legerősebb rendszerek tudnak csak ellenállni neki, mondjuk a Különleges Erőket nehezen törné fel és eléggé ideges lenne közben, de menne neki .
Harcművészet - Ninjutsu és taek-kwan-do keverékére lett oktatva, az apja pár fogására is képes emellett. Kicsinysége miatt inkább a rúgásokra és dobásokra megy rá, mint ütésekre. Képes a Kanolabdára.
Kések - remek késvívó, gyorsan és nagy hatékonysággal használja jellegzetes túlélőkéseit, melyeket az apja csináltatott neki, 16 darabot. Mindig van nála 3-4 db legalább, eldugva, mozgásán nem látszik hogy van nála. Halál pontosan dobja a kést, és nagyon jól tud azokkal boncolni, akár élve is, anatómia pontos ismerete megjelenik nála.
Lövészet – közel mesterlövészi szinten van, az egyik szolgáját vette rá, hogy tanítsa meg lőni őt. Nem egy igazi mesterlövész, puskától függően akár 400 méterről is eltalálja az áldozatát.
Lopakodás - másik háta mögé sétálni? Hang nélkül letenni a lábát, elrejteni a lélegzetét? Ez az ő asztala!
Nyelvtudás - anyanyelvi szinten beszél a japánt, angolt és kantoni kínait, németen összeszedett egy középfokot, leginkább szidja az apját.
Színészkedés – bármikor eljátssza neked a bajbajutott kislányt, ezt leginkább arra használta, ha az áldozathoz közel kellett férkőzni.
Tanulékonyság – a kapott információt gyorsan dolgozza föl, gyorsan tanulja meg az új fogásokat. Talán csak az érzelmek értelmezésében nem gyors, mivel nem tudja melyik melyik.
Zárak feltörése - gyakorlott betörő, nincs az a zár, melyet ne törne fel. Mindnek van vakfoltja, gyenge láncszeme, csak meg kell találni.


Moralitás

Pusztító


Jellemrajz

Eurus, mit is lehetne mondani a jelleméről? Talán azt, hogy üres. Ha valakit születésétől kezdve egy érzelemmentes gyilkológéppé nevelnek, akkor az illetőn meglátszanak ezek a szándékok. A kapott parancsokat végrehajtja. Ha nem mondják meg neki, hogy öljön meg valakit, akkor próbálja a lehető legjobban eltüntetni a nyomokat, mondhatni kedveli a lőfegyvereket. Egészen okosnak mondható, szereti túlbonyolítani a dolgokat, ha megteheti, általában másképp látja a világot, másra gondol egy-egy tárgy láttán mint mások. Hogy lehet vele gyilkolni, mekkora lehet a súlya, sűrűsége, és okoz-e vért. Nagyon gyengén empátiára utaló jelek jelenthetnek meg nála.
Dina, egy önálló lény. Van saját akarata, saját döntési joga, nem csak javaslatot tehet egy-egy őt befolyásoló döntés mellett, hanem mondhat nemet is. Az újdonság varázsa számára, hogy megteheti. Hogy dönthet. Talán nem véletlen, hogy nem egyszer került már döntésképtelen helyzetbe. Meg akar tanulni érezni. Nem csak dühöt és gyűlöletet, de szeretetet, boldogságot, csalódottságot és szomorúságot is. Szeretné tudni, milyen szeretni lenni. Ő nem akar üres lenni. A lány fejlődött. Rájött például, hogy önkéntelenül is elmosolyodik ha kölyökkutyát lát.


Megjelenés

Nem éppen ő az, aki elmehetne égimeszelőnek a maga 155 cm-es magasságával. Bár alacsony, és emiatt közelebb kell menni a másikhoz, ha ütni vagy épp rúgni akar, viszont legtöbb esetben fürgébb, mozgékonyabb, hajlékonyabb az ellenfelénél. Ehhez társult az öltözködése, mely leginkább olyan cukiságokat tartalmaz, mint a bakancs melynek elöl és hátul is van kiugró pengéje, a kesztyű, mely úgy viselkedik mint a macska karmok - kiugrasztható kis pengék, melyek mérgezettek is mellé. Vagy éppen az alkarpengéi, melyekkel szereti meglepni az ellenfelét. Az érdekesebb cuccai közé sorolható a bakancsa, melyben egy beépített jetpack található. Hirtelen tud ugrani lökhajtással egy ilyen 10-12 métert, ezt a húzósabb pillanatokra tartogatja, mivel egy kis idő míg újratölt. Persze, ha épp arról van szó, akkor képes ezzel másba rúgni. Régen próbált a környezetéhez hasonló ruhát felvenni, vagy éppen azt, amit mondtak neki, és sminkkel is ugyanez a helyzet. Számára a ruha, a smink csak egy eszköz volt.
Természetesen nem ezeket viseli mindig. Jelenleg a rá nagy fekete, sötétkék pulcsikat szereti hordani, farmerokat és melegítőket. A haját hátrafogja, ha teheti, pólóknál a sötétebbeket hordja. Ha nem legalább egy tucatnyi, akkor egy heg se található meg a bőrén. Ráférne egy kis d-vitamin, hozzá képest a vámpír a legsötétebb fekete. Vasággyal ötven kiló színizom a kiscsaj, hát igen, hamarabb kezdett el küzdősportot tanulni, mint beszélni rendesen. Sötétbarna, félhosszú, egyenes a haja, amit néha szíve szerint levágna, a ha tehetné. De nem, eldöntötte, hogy most növeszti. Szeme is ugyanilyen színű, üresen tekint a világra – megtelik-e egyszer érzelmekkel?


Előtörténet

3 évvel ezelőtt
Lehunyom a szememet és hátradőlök, miután megjelent a képernyőn a várva várt felirat. Az elmúlt félévben a kezdő szinten lévő tudásomat feltornáztam profira, ami a hackerkedést illeti. Timothy, a srác akit elkaptam hogy tanítson meg a szintjére, azt hiszi ezért cserébe lefekszem vele. Kedves Tim, nem mondták még neked, hogy ketten tudnak csak titkot tartani, és az egyik halott? Természetesen egy szóval se árulta el az oktatást senkinek. A szomszéd szoba egy kisebb raktár. Feltápászkodom és az ajtó felé sétálok, ő meg kiszáradt szájjal követ. Mintha nem láttam volna, ahogy előbányász egy bontatlan óvszert a laptoptáskájából és sietve teszi zsebre. Nagyon, de nagyon tehetséges, ami a rendszerek feltörését illeti, de nagyon naivan gondolja, hogy nem fogom megölni. kimegyek a folyosóra, ő meg letapizza a fenekemet. Jól van, te akartad. Hagyom, hogy mustráljon és tapizzon, amíg elhagyjuk a szoba bejáratát, és a raktár bejáratához érünk.
Hirtelen döfök, a lába közé, bele a nemesebbik testrészébe. A srác meglepve dől el, ezt amúgy se élné túl. A raktár ajtót berúgom, bemegyek, és az előkészített kalapácsot veszem a kezembe. Majd, a még élő testhez sétálok. Először a végtagokra, ujjcsontokra, tenyerekre és lábfejekre sújtok le, egyetlen egy ép csontot sem hagyva ezzel. Nem túl ritka, hogy egy csont többször is eltörik, a srác fájdalmasan sikítozik, mint valami kislány. Majd lesújtok a bordázatára is párszor a biztonság kedvéért. Aztán a bakancsomon aktiválódnak a pengék. Taposom és rúgom hasba, már nem tudom, hogy mikor vált üvegessé a tekintete, és mikor nem mozog már a szája, mikor lett beles a cipőm. De nem is érdekel. Újra a kezembe veszem a kalapácsot és most a fejét veszem kezelésbe. Némely agydarabka egészen messze ment el. Bemegyek a raktárba, kihozom a turmix gép tartáját. Letérdelek, és bél, gyomor, tüdő és agydarabkákat dobálok bele. Nahát, még meleg. A szívét az egyik késem segítségével távolítom el. Felhajítom a plafonra, és csak pár másodperc múlva esik le, egy fél méterrel odébb. Megfogom a tartályt, vissza a raktárba és a turmixgépbe teszem. Fedél rá, és bekapcs. A kész masszát még nem használom fel, csak kikapcsolom és kiviszem. Most jön az unalmasabb rész. Felaprítani, apró darabokra vágni az egész testet. Rengeteg időt pazarlok el vele, legalább negyed órát, de nem érdekel. Mikor végzek, ráöntöm a cafatokra a beles trutyit, aztán feltápászkodom. Lépek pár lépést, mikor egy éles levegő beszívást hallok. Két férfi áll a folyosó végén, az egyik hulla sápadt, a másik kidobja a taccsot mindjárt. Magamhoz intem őket, mire idesietnek, félnek, de nem annyira hogy ellent mondjanak nekem. Pedig csak megverném őket, ha inkább az ájulást választják.
- Te, sápadtkám most elmész és kimosod kézzel a ruhámat. Ha nem lesz patyolat tiszta két óra múlva, jobban jársz, ha húsdarálóba ugrasz. Te meg zöldikém add ide a nadrágod és pólód, továbbá hoz valamit a konyhából. Van rá fél órád – majd levettem magamról a koszos ruhámat, meztelenre vetkőzve. A sápadtka azon nyomban összeszedte a levetett göncöt és elszaladt, a zöldike meg még bakancsot is adott a kértek mellé és sietősre fogva szelelt el. A lehet legnagyobb nyugalommal sétáltam el a szobámba. Meglepő módon jó volt rám a bakancs, melyet kaptam, egészen kényelmes. Zöldike egészen okosnak tűnik. Hosszú percekig áztatom magamat a zuhany alatt, kimosom a hajamból a halott vérét, majd kilépek a zuhany alól. Megtörölközöm, és tiszta ruhát húzok. Maradt még 19 perce Zöldikének. Éhes vagyok, szóval vagy siet, vagy megverem.

Hat hónappal ezelőtt
Eurus. 16 és fél évig ezen a néven ismert a világ, legalábbis aki hallott rólam. Keleti szél. Aztán megtörtént Az. Van Az előtt és Az után. Az után vettem fel ezt a nevet. Meghallottam, ahogy az egyik lányt a barátai így hívták, miközben jöttek ki a moziból. Dina, olyan kis ártatlan név. Aztán két órával rá a mekiben kértek nevet, és ez volt az első, ami eszembe jutott. Így lettem Dina. A Stew egyszerű volt, önmagában is már egy anagramma, a west-et adja ki. És ha a két nevet egybe teszem, megkapom a keleti szelet. Ahogy megszabadulni próbáltam a nevemtől, rám ragadt. És az új, mely bár ugyanazt jelenti, mégis teljesen más, megtetszett. Dina Stew. Eurus már nincs többé, és mégis, egy teljesen másik formában van jelen.
Igen furcsa az apámmal való kapcsolatom. Öt évesen boncoltatott, majd mivel véletlenül meghalt, megvert, én meg tortát akartam helyette. Mondjuk a tíz éves tök jó volt, elpicsázhattam egy srácot, aki elég gyorsan belehalt. De most komolyan, ez nem tudott verekedni? Igazi kis romhalmaz volt, és örülhetett volna, hogy nem élte meg a feje szétrúgását. Bár, Kano volt az, aki végül eltörte a koponyacsontot. Az első éles bevetést viszont tökéletesen eltalálta, kedvemre darabolhattam fel a yakuzát, csak azt sajnálom, hogy nem volt kéznél láncfűrész. A hullát négy emeleten és soksoksok szobában hagytam. Így jár az, aki luxus prostinak hisz
Tervek. Nem kéne a múlton töprengenem, a szülinapokról, inkább az anyámról, kiről csak azt tudom, hogy meghalt, semmi mást. Meg a kinézetét, határozottan ráütöttem, hiszen apámtól eléggé eltérhet. Ki lehet az anyám? Élnek még rokonok?

Jelen
Ha tudná mindenki, hogy mégis, mennyi ideje várom ezt a pillanatot. Hat hónapja dobbantottam a szervezettől, melynél születésemtől kezdve benne vagyok. Öt és fél hónapja van nevem. Most pedig megyek és péppé verem az apámat. Azt, aki miatt vagyok. Hálásnak kéne lennem állítólag neki, hogy létezem. Nem tudom, én csak undort és gyűlöletet érzek iránta, alig várom már, hogy visszaadjam mindazt, amit kaptam tőle. Még egyszer gyorsan végignézem a tervrajzot, azt a három menekülési útvonalat, melyeket kiválasztottam. Jól van, menni fog. Felállok, kikapcsolom a gépet, meglepően hasznosak tudnak lenni a könyvtárak, és útnak indulok. Már az is megvan, hogy hova megyek. Eddig kétszer voltam ott a héten, és mindkétszer úgy voltam vele, hogy esélyem sincs rövid időn belül elszakadni tőle. Fekete felszerelésben vagyok, hisz a lelkem is fekete, mint az éjszaka. Azt hiszem, elégedettségez érzek, miközben felhúzom a kesztyűmet. A kis, előre ugró karmok, melyek fájdalmasan tudnak szövetet tépni, most tökéletes szolgálatot fognak tenni. Alig várom, hogy az én többfunkciós bakancsommal addig rugdossam amíg csak van időm. Ez az én döntésem.
Igazából, a bejutás egészen simán simán ment, ahogy az őrök kiütése is. Milyen jól tud jönni egy sokkoló, nem igaz? Betörtem. Te jó ég, megtettem, hát milyen rossz gyerek vagyok én?
- Szervusz, apám - szólok a kikötözött személyhez. Konkrétan szerintem innen szabadulnia szinte lehetetlen. Elindult az óra.
Első dolgom egy rendeset a csuklójára csapni a viperával. Csak hogy tudja, milyen érzés, mikor eltörik. Hogy milyen volt nekem kicsiként, mikor eltörte az, állítása szerint ügyesebbik kezemet. Eldobom a viperát'
110
Bemosok egyet az arca bal oldalába.  Aztán rúgok is, hátha tör csont.
103
Teljes erőből rúgom gyomron. Újra és újra és újra, nem használva a cipőm pengéit, végigmenni a bordákon, reccsenéseket, zúzódásokat okozva. Bakker. Elragadtattam magam.
87
Telibe sípcsont. Először az egyik láb, majd a másik láb, hol csak másodjára hallom a reccsenést.
65
Letelt a fele majdnem. Most veszem elő a kést és a karja szabad felületén, vigyázva nehogy elkapja a késemet és az alkarjába vágok egy tíz centiset. Majd belenyúlok a zsebembe, egy kis szütyőt veszek elő. A benne lévő sót aprólékosan morzsolom, illesztem a sebbe, nem foglalkozva azzal, amit kiad magából. Megérdemli.
29
Alig fél perc maradt. Teljes erőből taposom tökön, majd utána rúgom is. Nem ivartalanítom, mert ha véletlenségből kiszabadulna, meg akarna akkor ölni.
18
Nekiállok ütni. Ahol csak érem, arcot, mellkast, gyomrot, egy erős rúgás a lép helyére. A kiborg részeit hagyom békében.
Nulla
Hirtelen hagyom abba, ahogy elérek ehhez. Két perce vertem, most megfordulok és kisétálol. Bezárom az ajtót, majd a szellőzőn át távozom. Megtettem. Meglepő módon könnyedén távoztam az épületből. Ha kellene se tudnám elmondani, hogy jutottam el a két utcával arrébb lévő buszmegállóba és szálltam föl a buszra. A hátsó részre megyek és lezuttyanok egy ablak melleti ülésre. Figyelem a kinti tájat és gondolkozom. Tényleg ennyi lenne? Olyan fura, hogy vége. Hogy megvertem őt. Egyszer az életben, sikeresen. Lehunyom a szememet, irány az Addam's cukrásuda, mely egy félórányi buszocskázásra van. Ott van a táskám, melyet még tegnap adtam oda a pultosnak, hogy ma jövök érte, addig vigyázzon rá. Meglepő módon beleegyezett. Nézem az elsuhanó tájat, hogyan tovább? Merte menjek most? Jelentkezzek valamelyik szervezetbe? Meg kellett volna ölnöm? Nem, Az után csak akkor gyilkolok, ha nincs más megoldás. És próbálok uralkodni magamon. Gyerünk már, érne már oda!
Leszállok. Lehajtott fejjel bandukolok a másfél utcára lévő, eldugott helyre hol kísértet ízű fagyit árulnak. Köszönök, a hölgy meg adja a táskámat. Sporttáska. A wc- ben öltözök át. A legtöbb fegyveremtől megszabadulok és bepakolom, sötétkék farmert, ugyanilyen, egyszínű rövidujjút, és fekete pulcsit húzok. A kenguru zsebébe teszek egy kést, ahogy a karomon hagyott késtartó is. Meg a farmerzsebbe egy bicska. A többit bepakolom a táskába és kilépek. Egy, a.bejárattól távol levő, eldugodtabb asztalhoz teszem le a cuccom. Nincs tömeg. Sétálok a pulthoz.
- Egy rágógumi-vanília-szellem ízű fagyikelyhet kérnék - mondom ki halkan. A fiatal nő biccent és már szedi is. A tetejét feket ls szürke cukor darával szórja meg.
- Más valamit? - megrázom a fejemet, válaszul megmondja az árát, én pedig fizetek. Utána a fagylaltkelyhemmel sétálok vissza a helyemre. Belekanalazok, azt hiszem kezdek ráfüggni a fagyira. Békésen, lassan eszem, hogy a lehető legtovább tartson. Csak én vagyok most számomra és a hideg csoda.

Bakancslista
- anyáról több infót szerezni
- elszökni
- péppé verni apámat

- halálra kínozni Jareket
- Tremort elrabolni, magam mellé állítani
- svédacél hajítókést beszerezni
- szabadság
- megtanulni szeretni
- aludni nyugodtan, stresszmentesen
- nem gyilkolni egy hónapban
- kipróbálni a sulit
- többfunkciós paracord karkötőt szerezni
- Johnny Cage-t rávenni, hogy lakjak nála
- mosolyogni
- felelősséget vállalni
- rokonokat felkutatni
- önzetlennek lenni
- megkóstolni a világ összes, különféle ízesítésű fagyiját
- Szülinapi tortát enni - valamelyik február harmadikán meg kell tennem
Vissza az elejére Go down
Johnny Cage
Admin
Johnny Cage

Kitüntetések :
Dina Stew 01_erp11Dina Stew 04_og_11Dina Stew 08_fek11Dina Stew 09_az_11Dina Stew 18_csa11Dina Stew 20_csa11Dina Stew 21_cuk11Dina Stew 19_a_k11Dina Stew 06_mul11Dina Stew 07_kzp11Dina Stew 13_szo11
Foglalkozás :
Színész/Tanácsadó/Operatív ügynök
Reagok száma :
20
A tornára benevezett :
2018. Aug. 16.

Dina Stew Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dina Stew   Dina Stew EmptyVas. Ápr. 14, 2019 3:36 pmDina Stew

Győzött!


Nagyon vártam, hogy elkészüljön a lapod. Egyrészt nagyon érdekes karakterívet találtál ki, ami bár elsőre nem feltétlenül simul bele a Mortal Kombat vérrel és erőszakkal átitatott világába, mégis rengeteg lehetőséget biztosít arra, hogy Dina története mindvégig érdekes és változatos legyen.
Másrészt érdekes volt látni a folyamatot, hogy mivé forrja ki magát a kezdeti koncepció azzal a kis fűszerrel, amit az apádnak megtett Kano hintett a történetedre.

A végeredmény pedig felülmúlta minden várakozásomat.

A lap minden szavából sugárzik Dinah cseppet sem barátságos jelleme és tragikus háttértörténetének hatása a személyiségre, ami még a látszatát is teljesen leépíti a leírt jelenetekben ábrázolt véres erőszak szükségtelenségének.

Tovább nem is húznám az idődet, csak arra kérnélek meg, hogy vésesd fel az arcképedet a Harocosk szentélyébe és utána máris kezdheted az első játékodat!

Johnny

Harcosok Szentélye


A hozzászólást Johnny Cage összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 26, 2019 8:08 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Elder Gods
Admin
Elder Gods

Foglalkozás :
A fórum rendjének fenntartása
Reagok száma :
0
A tornára benevezett :
2018. Jul. 27.

Dina Stew Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dina Stew   Dina Stew EmptyHétf. Jún. 10, 2019 4:16 pmFeloldott kitüntetések

ErőpróbásFeltörekvőGyúrunk
vazze' ?OG
harcos


Új
nevező


Multi
kombat


Köpönyeg-
forgató


Fekete
öves


Az első
meccs


Hibátlan
győzelem


Elő-
döntős


Torna-
bajnokSzorgalmas


Tomboló
ököl


A Pokolba
és visszaRivális


A romantika
bajnoka


Családi
ügy


A komédia
királya


Csak a
fejétCuki a
rucidAgymenő
Vissza az elejére Go down
http://mortalkombat.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
Dina Stew Empty
TémanyitásTárgy: Re: Dina Stew   Dina Stew Empty

Vissza az elejére Go down
 
Dina Stew
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mortal Kombat FRPG :: Harcosképzés :: A Harcosok Csarnoka :: Briganti-
Ugrás: