A Mortal Kombat világán játszódó fórumos szerepjáték.
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Dumaláda
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (11 fő) Kedd Feb. 26, 2019 9:17 pm-kor volt itt.
Latest topics

Baraka Emptyby Vendég Vas. Okt. 20, 2019 7:10 pm


Baraka Emptyby Johnny Cage
Szer. Okt. 16, 2019 6:28 pm


Baraka Emptyby Freya Wren
Vas. Okt. 13, 2019 1:03 am


Baraka Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 10:36 pm


Baraka Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 8:25 pm


Baraka Emptyby Vendég Csüt. Okt. 10, 2019 8:12 pm


Baraka Emptyby Wildfire
Szomb. Szept. 28, 2019 3:06 pm


Baraka Emptyby Scorpion
Szomb. Szept. 21, 2019 11:26 am


Baraka Emptyby Vendég Kedd Szept. 17, 2019 12:18 pm


Baraka Emptyby Johnny Cage
Vas. Szept. 15, 2019 10:52 pm

Harcosaink
Music
Digitality

Share
 

 Baraka

Go down 
SzerzőÜzenet
Baraka

Baraka

Kitüntetések :
Baraka 01_erp11Baraka 04_og_11Baraka 06_mul11Baraka 07_kzp11Baraka 08_fek11Baraka 09_az_11
Foglalkozás :
hadvezér, bérgyilkos
Reagok száma :
7
A tornára benevezett :
2019. Mar. 29.

Baraka Empty
TémanyitásTárgy: Baraka   Baraka EmptySzomb. Márc. 30, 2019 7:49 pm
Baraka
Életkor

ismeretlen

Látszólagos kor

mondjuk úgy: nehezen megállapítható

Csoport

Külső Világ (tarkata)

Foglalkozás

Tábornok, szükséges esetben bérgyilkos.


Play by

Baraka


Különleges képességek

"Man, I love those blades" - Johnny Cage Barakának a viadalon
Tarkata fiziológia: rendkívül nagy méretű és erős tépőfogak, bár harapásra nagyon ritkán használja őket csatában. Előtolható alkarpengék, amelyek borotvaélesek és rendkívül szilárdak, aligha törhetőek el. Az emberinél jóval hosszabb életciklus.
Silat: Baraka kedvelt harci stílusa, amely kihasználja maximálisan elképesztő kondícióját, amely ugyanúgy igaz rendkívüli fizikai erejére (képes fél kézzel kiemelni több mint kétszáz kilót, mint mondjuk Goro) illetve emberfeletti reflexeit, amelyeknek hála meglepő távolságól indíthat becsúszó támadásokat vagy villámsebes ütéseket, illetve alkarpengéit is, amelyeket tökéletesen ural harc közben.
Szikrák: kellő sebességgel egymáson végighúzva az alkarpengéi elektromos szikrákat hoznak létre, amelyeket kellő ügyességgel az ellenfelére lőhet. Semmiképpen sem halálos erejű támadás, de meglehetősen fájdalmas, ráadásul esetleg lokális izomgörcsöket is okozhat egy nem kellően erős fizikumú embernél (tehát a Mortal Kombat harcosainál biztosan nem).

Moralitás

Pusztító


Jellemrajz

"You are an excellent guard dog, Baraka. But you must learn to heel" - Jade Barakának a börtönben
Baraka, a tarkatákhoz hasonlóan, nem egy bonyolult jellem. Noha szellemi képességei magasan az átlagos fajtársai fölé helyezik, ez még mindig egy jóindulatú emberi átlagot jelent csak. Hajlamos a kapott parancsok szó szerinti értelmezésére, lévén a kreativitás nem erős oldala. Általában minden téren a közvetlen, agresszív, egyenes megoldásokat részesíti előnyben. Legjellemzőbb tulajdonsága a kutyahűség, amellyel Shao Khannak adózott, majd annak halála után Mileenának esküdött hűséget. Mivel nem tudja, hogy úrnője tulajdonképpen még életben van a háttérben, így jelenleg a fő motivációs ereje a bosszú a császárnő halálért, ennek érdekében fogadta el új vezéréül Scarlettet. Tanya és Rain mindenben számíthatnak rá. Ugyan Baraka vad, brutális és vérszomjas, de azt senki sem tagadhatja, hogy az utolsó leheletéig lojális és megbízható marad, aki nem hajlik a köpönyegforgatásra, sem a jó szóra. Feneketlenül gyűlöli Kotal Khant.

Megjelenés

"Okay... Nice makeup, but is reeellly necessary?" - Johnny Cage Barakának a viadalon
Nagyjából 175 cm magas, humanoidnak mondható férfi. Testszőrzettel nem rendelkezik, a szemei sárgák, vágott pupillával. Koponyája lapítottabb az embereknél, kés méretű fogait nem képesek lefedni amúgy is szinte csak jelzésértékű ajkai, emiatt beszéde furcsa, kissé torz, akcentussal terhelt. Ujjai végén körmök helyett karmok találhatóak, alkarjain látszanak a csont mellett elhelyezkedő pengék kilökődésének nyílásai. Az egyszerű, mozgást nem akadályozó harcművész ruhákat preferálja, ritkán ölt testpáncélt. Fegyverre nincs szüksége.

Előtörténet

Baraka a Külső Világ tarkata fajának szülötte, a fajra jellemző módon nem sokat dédelgették gyermekkorában. Ezek a vad és brutális törzsekbe szerveződő lények öntudatlanul is hisznek a természetes kiválasztódás eszméjében, így a felnőtt kort általában csak a legerősebb, leginkább életre való példányok érik meg. Ráadásul ez a példány még kifejezetten intelligens is volt a legtöbb fajtársához képest. Kölyökkorától edzették a silatra, egészen addig, míg mesterévé nem vált a tarakaták hagyományos harcművészetének, olyan mesterévé, aki bárkivel szemben megállja a helyét.
Ösztönös agresszivitása, kimagasló harci képességei és józan esze hamar kiemelte társai közül, egyre több tekintette vezérnek, olyannyira, hogy végül világának meghódítója, maga a nagy Shao Khan is felfigyelt rá. Magához hívatta Barakát, aki ott a trónteremben tett hűségesküt a Császárnak, amihez egészen ura haláláig ragaszkodott is tántoríthatatlanul.
A tarkaták tábornokának nevezték ki, ő pedig brutális seregeivel az Uralkodó minden parancsát híven követte az utolsó betűig minden különösebb belső vívódások vagy érzékelhető saját moralitás nélkül. Olykor személyes missziókat, olykor katonai műveleteket bíztak rá, ő pedig mindvégig kielégítően hajtotta azokat végre.
A sorsdöntőnek szánt tornán Shang Tsung parancsnoksága alá rendelték, ám hamar csatát vesztett Johnny Cage ellen, aki megtagadta, hogy kivégezze a tarkata generálist, ám így is kiesett természetesen, de a torna végéig még végrehajtott kisebb megbízásokat a boszorkánymesternek.
A Földbirodalom megszállása során természetesen tarkatái élén találjuk, mindvégig súlyos csatákat vívva az emberi csapatokkal. Ő vezette a shaolin templom elleni támadást mindjárt az elején, majd később is mindvégig a fő frontvonalakon szolgált. Shao Khan halála mélyen érintette, talajvesztettnek érezte magát, nem volt senki, aki utasításokat adjon neki. Mint a tarkata sereg vezére ő is részt vett az új uralkodó trónra emelésében és mint a Császár vér szerinti lánya, Mileena elé térdelt le és ajánlotta fel törhetetlen hűségét. A pszihopata Császárnő nagy hasznát is vette a tántoríthatatlan és olykor agyatlan tarkatáknak.
Kotal Khan meg sem kísérelte a maga oldalára állítani a puccs során, mindenki tisztában volt azzal, hogy hűségesküjét sohasem szegi meg. Mindvégig a megbuktatott Mileena szolgálatában maradt, segítette úgy erejével, harci tapasztalatával mint ha kellett menedékkel is. Valóságos oszlop ebben az időben a nő számára, akinek sohasem kellett csalódnia Barakában.
A Császárnő ügyének védelmében esett el D'Vorah kezei által és elvileg ez kellett volna legyen a történetének vége, ám Shang Tsun közbeszólt. Az Árnypapok ősi fekete mágiája segítségével feltámasztotta a tarkatát, számítva annak harci tudására és ragaszkodó jellemére, igyekezett hűséges fegyvert kovácsolni belőle.
Hamarosan azonban Baraka szembe találta magát egy felderítő küldetése során Scarlettel. Harcba keveredtek, amelynek során a nő a szemére vetette, hogy meg sem próbálja megbosszulni az úrnőjét, az ekkor halottnak hitt Mileenát és hűtlenséggel vádolta meg. A csata félbe szakadt, de az egykori generálisnak volt min gondolkodnia. Felszakadtak benne a régi érzelmek, a Mileena iránti imádata, az eskü amit tett egykor és végül meghozta a döntést. Felkereste Scarlettet és letérdelt előtte, hűséget fogadva neki.
Megpróbált informátor maradni Shang Tsung oldalán, de erre sem képzése, sem szellemi kvalitásai nem teszik alkalmassá, a boszorkánymester hamar átlátott rajta, így menekülnie kellett.
Manapság sem tudja, hogy igazi úrnője életben van, ennek nem a bizalom hiánya lehet az oka Mileena részéről, valószínűbb, hogy tisztában van játékszere szellemi adottságaival, aki akár véletlenül is felfedhetné a rejtőzködő valódi Uralkodót. Scarletten keresztül parancsol neki, Baraka a vérladyt tekinti most úrnőjének. Mivel nagyszerű harcos és megbízható társ, így Tanya és Rain sem panaszkodhat, ha éppen velük közösen hajt végre valamiféle küldetést, de a fő szerepe tarkaták betoborzása, akik előtt még mindig nagyon nagy hírnévnek örvend, hogy egész törzseket hozzon Scarlett zászlaja alá, illetve rajtaütésekkel gyengíti Kotal Khan erőit. Megesküdött rá, hogy Mileena haláláért meg fogja ölni a trónbitorlót.

Vissza az elejére Go down
Johnny Cage
Admin
Johnny Cage

Kitüntetések :
Baraka 01_erp11Baraka 04_og_11Baraka 08_fek11Baraka 09_az_11Baraka 18_csa11Baraka 20_csa11Baraka 21_cuk11Baraka 19_a_k11Baraka 06_mul11Baraka 07_kzp11Baraka 13_szo11
Foglalkozás :
Színész/Tanácsadó/Operatív ügynök
Reagok száma :
20
A tornára benevezett :
2018. Aug. 16.

Baraka Empty
TémanyitásTárgy: Re: Baraka   Baraka EmptyVas. Márc. 31, 2019 11:58 amBaraka

Győzött!


Nem kis feladatot vállaltál el azzal, hogy nekiálltál megírni az oldal első useri előtörténetét és úgy érzem, hogy parádésan gyűrted le az eléd állt akadályokat.
Bár az egyes szám harmadik személyt választottad nézőpontul, mind a jellem és képesség leírásnál, mind az előtörténetben megjelennek a Barakára jellemző tipikus jellemvonások és érződik, hogy mennyire tudatában vagy a karakter szervilis természetéből eredő örökös alárendeltségének.
Lehet, hogy csak én láttam bele ebbe némi karakterszinten megjelenő öniróniát, de díjazom az ilyen jellegű metapoénokat.
Úgy vélem most már csak az van hátra, hogy a elballagj a Harcosok Szentélyébe, hogy felvésesd a megnyerő mosolyodat a névsorba, utána pedig nekiállhatsz, hogy megkeserítsd a trónbitorló és szövetségesei életét.

Johnny

Harcosok SzentélyeA hozzászólást Johnny Cage összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 26, 2019 7:58 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Elder Gods
Admin
Elder Gods

Foglalkozás :
A fórum rendjének fenntartása
Reagok száma :
0
A tornára benevezett :
2018. Jul. 27.

Baraka Empty
TémanyitásTárgy: Re: Baraka   Baraka EmptyHétf. Jún. 10, 2019 4:12 pmFeloldott kitüntetések

ErőpróbásFeltörekvőGyúrunk
vazze' ?OG
harcos


Új
nevező


Multi
kombat


Köpönyeg-
forgató


Fekete
öves


Az első
meccs


Hibátlan
győzelem


Elő-
döntős


Torna-
bajnokSzorgalmas


Tomboló
ököl


A Pokolba
és visszaRivális


A romantika
bajnoka


Családi
ügy


A komédia
királya


Csak a
fejétCuki a
rucidAgymenő
Vissza az elejére Go down
http://mortalkombat.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
Baraka Empty
TémanyitásTárgy: Re: Baraka   Baraka Empty

Vissza az elejére Go down
 
Baraka
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mortal Kombat FRPG :: Harcosképzés :: A Harcosok Csarnoka :: Külső világi-
Ugrás: