A Mortal Kombat világán játszódó fórumos szerepjáték.
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Dumaláda
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (11 fő) Kedd Feb. 26, 2019 9:17 pm-kor volt itt.
Latest topics

Scorpion Emptyby Vendég Vas. Okt. 20, 2019 7:10 pm


Scorpion Emptyby Johnny Cage
Szer. Okt. 16, 2019 6:28 pm


Scorpion Emptyby Freya Wren
Vas. Okt. 13, 2019 1:03 am


Scorpion Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 10:36 pm


Scorpion Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 8:25 pm


Scorpion Emptyby Vendég Csüt. Okt. 10, 2019 8:12 pm


Scorpion Emptyby Wildfire
Szomb. Szept. 28, 2019 3:06 pm


Scorpion Emptyby Scorpion
Szomb. Szept. 21, 2019 11:26 am


Scorpion Emptyby Vendég Kedd Szept. 17, 2019 12:18 pm


Scorpion Emptyby Johnny Cage
Vas. Szept. 15, 2019 10:52 pm

Harcosaink
Music
Digitality

Share
 

 Scorpion

Go down 
SzerzőÜzenet
Scorpion

Scorpion

Age :
33
Reagok száma :
0
A tornára benevezett :
2019. Sep. 14.

Scorpion Empty
TémanyitásTárgy: Scorpion   Scorpion EmptySzomb. Szept. 21, 2019 11:26 am
Scorpion
Életkor
43

Látszólagos kor
45

Csoport
Nindzsa

Foglalkozás

A Földi Birodalmat védelmező orvgyilkos


Play by

Chris Casamassa


Különleges képességek

Ninjutsu: A Shirai Ryu klán által gyakorolt és alkalmazott ninjutsu harcművészeti ág nagymestere. Nem csak közelharcban való jártasságot jelent, de mestere az álcázásnak, lopakodásnak és nem utolsósorban a különböző, nindzsák által használt mérgeknek is.

Nindzsa fegyverek: Ninjutsuban való jártassága mellett a Katana és a Kunai kés használatának is szakavatott mestere.
- Get Over Here!: Ez egy speciális, Kunai késsel való támadó technika. A technika használata során az ellenfélbe egy Kunai kést hajít, amelyhez egy hosszú lánc van erősítve. A találat után, dönthet úgy, hogy magához rántja ellenfelét és egy felütéssel további károkat okozzon annak, de megpróbálhatja a lánc segítségével mozgásképtelenné tenni, előkészítve egy másik képessége használatához. A technika maximális hatótávolsága 15 méter, a célpont minél közelebb van, annál nehezebben tud kitérni a villámgyors támadás elől.  
Megjegyzés: Mozgásképtelenné tétellel akkor próbálkozhat, ha ellenfele komolyabb sérülésektől szenved.
Alternatív felhasználási mód: A technikát arra is használhatja, hogy néma csendben felmászhasson maximum 15 méter magasságba, vagy éppen leereszkedjen.

Teleportáció: Korábbi, alakmás korából hátramaradt képessége. A Birodalmak között ugyan már nem tud teleportálni, de harcon kívül 100 méteres távolságon belül bárhová és bármikor. A célt látnia kell vagy korábban már látnia kellett. Így például egy fal mögé is teleportálhat.
Harcon belül: Harcon belül, egy körben, maximum három alkalommal teleportálhat, ezt is egy tíz méter sugarú körön belül teheti. Ha egy harci körben használta legalább háromszor a teleportációt, akkor két körig nem használhatja újfent azt. Harcban, egy teleportáció után, használhatja bármely képességét, ez alól akkor van kivétel, ha valamely másik korlátozás ezt nem engedi.   

Pyromancia: A Pyromancia avagy a tűzmanipuláció, mindig is Scorpion egyik kiemelkedő és meghatározó képessége volt. Amióta megszabadult Quan Chi irányítása alól és többé nem alakmás ugyan kissé gyengült, de még így is félelmetes hatékonysággal használja.

Fireball: A technika használata során egy ököl, de legfeljebb emberfej méretű tűzlabdát hajíthat el. A maximális hatótávolsága 20 méter. Ha eltalálja a célpontot, a tűzlabda méretétől függően sérülhet az ellenfél. Az ököl méretű elől nehezebb kitérni, de cserébe szabad bőr felületet érve elsőfokú égési sérüléseket okozhat, a ruházatot és egyéb gyúlékony felszerelési tárgyakat meggyújthatja, de könnyen oltható. Az emberfej méretű elől már sokkal könnyebb kitérni, de legkevesebb másodfokú égési sérüléseket okoz és a ruhát és egyéb éghető anyagokat, már nehéz eloltani. Egy körben, legfeljebb kétszer használható a technika.

 Ignition: Scorpion másik látványos technikája, amikor éppen használatban lévő fegyverét, vagy éppen pusztakezes támadásait erősíti fel a tűz erejével. Támadásai így sokkal erősebbek lesznek, legyen szó fegyveres vagy éppen pusztakezes támadásról. Pusztakezes harc során a fájdalomérzetet növeli nagyban, ezzel fárasztva, gyengítve ellenfeleit, fegyveres támadás esetén az okozott sérülésen felül égési sérüléseket is okoz.
Megjegyzés: Ez egy fenntartott technika, vagyis, amíg használja az Ignition-t, nem használhat másik Pyromancia képességet. Ugyanakkor nincs átmenet vagy átvezetés aközött, hogy pusztakezeinek ütéseit erősíti vagy fegyvereire használja.

Finis Him! Scorpion Kiss: Ez Scorpion egyik klasszikus kivégző technikája. A technika használata során leveszi maszkját és az áldozatát lefújja tűzzel. Az áldozat ruhája begyullad és hacsak nem segítenek neki valamilyen módon levenni, olthatatlan lángolásba kezd. Ha ez nem lenne elég, a keletkezett harmadfokú égési sérülések, rövid időn belül, (max.: 2 kör) teljesen harcképtelenné teszik az áldozatot. Ha nem kap ez idő alatt külső segítséget vagy tud elmenekülni, hamuvá ég.  
Megjegyzés: A technika, egy harcon belül, csak egyszer használható. Ezen kívül igen lassú, a célpontnak erősen korlátozottnak kell lennie a mozgásában, különben képes kitérni a támadás elől. Játékos Karakter ( JK ) ellen, annak felhasználója belegyezése ( ill. kérése ) nélkül nem okozhat halált, de az elszenvedő JK számára, a harc végét jelenti.    

Moralitás

A Karaktered a morális skála melyik oldalára húz:  Egyensúly


Jellemrajz

Mint gyakorlott nindzsa, ellenfeleihez kíméletlen és könyörtelen. Addig hajszolja ellenségeit és áldozatait, amíg rájuk nem akad és végezni nem tud velük. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy Quan Chi levadászásával is kockáztatta, hogy elrontja kapcsolatát a Különleges Erőkkel. Ugyanakkor, mint sokat látott és sokat élt férfi, képes a bölcs belátásra és megbocsátásra is, hiszen, miután kiderült, hogy Sub - Zero nem ellensége, de legalább annyira áldozata is Quan Chi mesterkedésének, különösebb teketóriázás nélkül békét kötött a Lin Kuei nagymesterével és szövetségre léptek. Alakmásként elkövetett rémtettei máig kísértik, nehezen tud magának megbocsátani. Ezt igyekezvén magában feloldani, nevelőapja és mestere lett Kenshi Takahashi fiának, Takedának. Kevesen tudják róla és magának sem ismeri be, de pislákol benne a vágy, hogy megnyerjen egy Mortal Kombat tornát. Ennek oka, hogy komolyan veszi a Földi Birodalom megvédését és nem utolsó sorban ki akarja nevelni a Shirai Ryu soraiból az új klánvezért, aki méltó lehet a Scorpion alteregó használatára, ha ő már nem lesz.
Megjelenés

Hogy néz ki a karaktered és mik jellemzik a fizikai megjelenését.

Előtörténet

Mutasd be a karakter eddigi életútját.
Vissza az elejére Go down
 
Scorpion
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mortal Kombat FRPG :: Harcosképzés :: Erőpróba előtt álló harcosok-
Ugrás: