A Mortal Kombat világán játszódó fórumos szerepjáték.
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Dumaláda
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (11 fő) Kedd Feb. 26, 2019 9:17 pm-kor volt itt.
Latest topics

Titkos karakterek Emptyby Vendég Vas. Okt. 20, 2019 7:10 pm


Titkos karakterek Emptyby Johnny Cage
Szer. Okt. 16, 2019 6:28 pm


Titkos karakterek Emptyby Freya Wren
Vas. Okt. 13, 2019 1:03 am


Titkos karakterek Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 10:36 pm


Titkos karakterek Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 8:25 pm


Titkos karakterek Emptyby Vendég Csüt. Okt. 10, 2019 8:12 pm


Titkos karakterek Emptyby Wildfire
Szomb. Szept. 28, 2019 3:06 pm


Titkos karakterek Emptyby Scorpion
Szomb. Szept. 21, 2019 11:26 am


Titkos karakterek Emptyby Vendég Kedd Szept. 17, 2019 12:18 pm


Titkos karakterek Emptyby Johnny Cage
Vas. Szept. 15, 2019 10:52 pm

Harcosaink
Music
Digitality

Share
 

 Titkos karakterek

Go down 
SzerzőÜzenet
Elder Gods
Admin
Elder Gods

Foglalkozás :
A fórum rendjének fenntartása
Reagok száma :
0
A tornára benevezett :
2018. Jul. 27.

Titkos karakterek Empty
TémanyitásTárgy: Titkos karakterek   Titkos karakterek EmptyCsüt. Aug. 29, 2019 5:38 pm
Titkos

karakterek

Ebben a témában láthatjátok a Titkos karakterekkel kapcsolatos információkat.
Mint a Canonoknál, a bal oldali képre húzva az egeret láthatjátok a karakterrel kapcsolatos információkat, a mellette lévő papíroson pedig a karakterhez tartozó megkeresendő képeket láthatjátok.
Alias:
A vérbaronesz

Csoport:
Külső világi

Nem:


Kor:
22 év

Moralitás:
Egyensúly

Származási hely:
Külső világ

Különleges képességek:
Elishaban három faj vére keveredik, ami számos előnyt biztosít számára. Nővéréhez hasonlóan rendelkezik a tarkaták nyers barbarisztikus erejével és vadságával, az edeniaiak mágiára való hajlamával és illékony eleganciájával. Ezeket olyan hatékonysággal képes kombinálni, hogy a vámpírikus képességei nélkül is könnyedén felveszi a harcot bármelyik shokannal vagy kentaurral.
A kísérletek során felhasznált vámpíri vére még tovább fokozza harcbéli hatékonyságát, felruházva őt a szárnyak általi repülés és az önregeneráció képességével, valamit az éjszakai látással és a vadászkutyákéhoz hasonló hatásfokú szaglással.
Kitanához és Mileenához hasonlóan Elisha is a fegyveres affiinitásban teljesíti ki az edeniai mágikus hajlamot, így a kukrijait forgatva képes rövidtávú teleportációra is.
A vámpíri létéből fakadóan rendszeres időközönként szüksége van bizonyos mennyiségű vérre az életben maradáshoz, viszont a tarkata és edeniai öröksége lehetővé teszi számára, hogy ne ártson neki a nap fénye.

Kapcsolatok:

- Sindel
 biológiai anya
- Kitana
  (testvér)
- Mileena
 (testvér,
 ambivalens
 érzelmek)
- Skarlet
 (szeretné
 megkóstolni)
- Kotal Kahn
 (szövetséges)
- Baraka
 (érdeklődik
 iránta)


Státusz:
Szabad

Play by:
Megegyezik Kitanáéval és Mileenáéval)

Fontosabb tudnivalók a karakterről:
Elisha Shang Tsung azon kísérleteinek egyik mellékterméke, ami Shao Kahn tökéletes leányának megalkotását tűzte ki célul.
A mágus látszólagos halála után az Árnyékpapság új feje fedezte fel a torzóban maradt kísérletet és Shang jegyzetei alapján a legnagyobb titokban folytatta tovább tarkata, edeniai és vámpírvér felhasználásával egy új embrió klónozását.
Kísérletei többé kevésbé siker koronázta, mivel az új lényt nem tudta megszabadítani a tarkaták fizikai vonásaitól. A mágus a volt mesterétől hallott földi legenda után Elishanak nevezte el a teremtményét.
Mileena és Kotal trónviszálya lehetőséget adott arra, hogy némi politikai maskarádézással elhitessék a a nőhöz szövetségeseivel, hogy csupán formális Kotal megállapodásra jutott a volt császárnővel.
Eme terv csúfos kudarcot vallott, mivel képtelenek voltak megzabolázni a a tarkata és vámpír vér hozta barbár hajlamokat.
Kotal bölcs uralkodóként tudta, hogy ez a bukás még nem jelent teljes kudarcot, de tisztában volt azzal is, hogy Elisha mekkora kockázatot is jelent, így kinevezte a nőt egy olyan tartomány élére, amit Mileena egységei rendszeresen prédáltak.
Bár hevessége és vérszomja eleinte ellene dolgozott, rövid idő alatt megcsillantotta tehetségét Mileena alacsonyabb rangú hadnagyainak felkutatásával és nyilvános kivégzésével.
Kemény módszerei és cseppet sem szofisztikált stílusa gyorsan kivívta számára tartománya népének tiszteletét, akik a kezdeti bizalmatlanság ellenére hamar megbékéltek új úrnőjükkel.

       Elisha


Titkos karakterek Lisbet10
Titkos karakterek Lizbet13
Titkos karakterek Lizbet10


A hozzászólást Elder Gods összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 29, 2019 8:08 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://mortalkombat.hungarianforum.com
Elder Gods
Admin
Elder Gods

Foglalkozás :
A fórum rendjének fenntartása
Reagok száma :
0
A tornára benevezett :
2018. Jul. 27.

Titkos karakterek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Titkos karakterek   Titkos karakterek EmptyCsüt. Aug. 29, 2019 6:51 pmCsoport:
Alakmás

Nem:
Férfi

Kor:
Nem tudni

Moralitás:
Egyensúly

Származási hely:
Külső világ

Különleges képességek:
Khorag rengeteg dologban eltér egy átlagos árnybirodalmi Onitól. Már azelőtt is páratlan tehetséget mutatott a gerillaharcban, hogy Quan Chi a szárnyai alá vette volna, a mágus pedig további augmentációkkal tovább fokozta a képességeit.
Mind pusztakezes harcban, mint pedig lopakodásban párját ritkítóan képzett, amit csak megtámogat a mágikus felszerelése. A sisakja segítségével képes olyan mágiát magára vonni, amivel Reptilehoz hasonlóan bele tud olvadni a környezetébe.
Az árnybirdodalom egyik legismertebb nyomkövetője és fejvadásza, akire megbízást kap, az jobban teszi, ha leadja a koporsóméreteit a helyi temetkezési vállalkozónál.

Kapcsolatok:

- Quan Chi
 (apafigura)
- Liu Kang
 (ellenség)
- Noob Saibot
 (ellenség)
- Scorpion
 (ellenség)


Státusz:
Szabad

Play by:
Használható videojátékos art

Fontosabb tudnivalók a karakterről:
Khorag az Edeniai invázió alatt szolgált felderítőként Shao Kahn seregében, de nem érhette meg a Császár győzelmét. A háborúban eltöltött idő és az erőszak beszennyezte a lelkét és emiatt oniként született újjá az Árnybirodalomban.
Az örökös káosz és küzdelem végeláthatatlan évei során jó hasznát vette a katonai múltjának, és a legyőzött ellenfelei életenergiáját magába szívva elkezdett továbbfejlődni és visszanyerni halandó testének formáját, képességeit.
Talán nem lát túl a vadászaton és harcon, vagy talán tényleg csak annyira egyszerű elme, hogy nem ismeri fel amikor kihasználják, de a mai napig úgy gondolja, hogy Quan Chi szívjóságból karolta fel és segített jobb vadásszá válnia.
A Nagy Kung Lao halála után vált Quan Chi első számú orgyilkosává. Bár szolgálatai ritkán vette igénybe, de hatékonysága és kegyetlensége olyan hírnevet épített számára, hogy már csak nevének említése elég volt ahhoz, hogy félelem legyen úrrá a mágus ellenségein.
Az utolsó Földi torna és Shao Kahn inváziója között ő vezette Quan Chi seregeit az Árnybirodalomban és leverte a kisebb-nagyobb lázadásokat, amik a varázsló hiánya miatt törtek ki.
Miután a "barátja" megkaparintotta a földi harcosok lelkét  erőteljes megfelelési kényszer lett úrrá rajta és egyre vakmerőbb megbízásokat vállalt el, hogy bizonyíthassa rátermettségét.
A mágus halála után kirobbanó hatalmi vitában nem választott oldalt. Méltatlannak találta mindkét trónkövetelőt, de felismerte, hogy ez a versengés ideális terepet teremt a hadakozó felek figyelmének elterelésére.
Ezt pedig minden jó vadász kihasználja...

      Khorag


Titkos karakterek Khorag12
Titkos karakterek Khorag10
Titkos karakterek Khorag11A hozzászólást Elder Gods összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 29, 2019 8:04 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
http://mortalkombat.hungarianforum.com
Elder Gods
Admin
Elder Gods

Foglalkozás :
A fórum rendjének fenntartása
Reagok száma :
0
A tornára benevezett :
2018. Jul. 27.

Titkos karakterek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Titkos karakterek   Titkos karakterek EmptyCsüt. Aug. 29, 2019 8:02 pmAlias
Kenshiro Yamashiro

Csoport:
Különleges Erők/Nindzsa

Nem:
Férfi

Kor:
Harmincas évei vége

Moralitás:
Védelmező

Származási hely:
Földi birodalom

Különleges képességek:
Kensei már emberként is olyan jártassággal bírt a a katana forgatása terén, amivel csak kevés halandó dicsekedhetett el a Földi birodalomban, a kibernetikus implantok és a kiborgtest ezen adottságait olyan szintre emelte, aminek a legvadabb Johnny Cage filmben látott harcjelenetek is csupán egy közepesen jól koreografált, fantáziátlan csetepatéknak tűnhetnek.
Kenshiro képes olyan gyorsan forgatni a kardját, hogy azzal félreüsse a rá kilőtt golyókat és mindenféle megerőltetés nélkül tudjon olyan anyagokat kettévágni, mint a kevlar szövet, vagy akár egy hat centis edzett acél légzáras ajtó, a technológia által augmentált érzékelése pedig lehetővé teszi számára, hogy szimultán elemezze a harci helyzeteket és a megfelelő taktikákat alkalmazza a konfliktus kezelésére.
A kiborg testének hála a fizikai fáradtság ismeretlen fogalom számára.
A robotlétnek viszont vannak árnyoldalai is. A testének folyamatosan szüksége az energiaellátásra. alapesetben két-három napig képes elleni egy energiacellán, de ha terepre meg szinte garantált, hogy a bevetés után szüksége lesz egy aksicserére.


Kapcsolatok:

- Sonya Blade
 (felettes,
  barát)
- Kenshi
 (barát,
  rivális)
- Jarek
 (ellenség)
- Sub-Zero
 (próbálja elnyerni a bizalmát)


Státusz:
Szabad

Fontosabb tudnivalók a karakterről:
Kenshirot az nap avatták a Lin Kuei teljes jogú tagjává, amikor Sektor megölte a nagymestert és átvette a hatalmat.
A fiú tudta, hogy nincs esélye a kibernetizált nindzsák ellen, így nem is tanúsított nyílt ellenállást. De nem is várta ölbe tett kézzel azt, hogy lélek nélküli szolgává változtassák.
Szökést tervelt ki pár társával, de csak ő jutott ki élve a fogságból.
Innen japánba vezetett az útja, ahol néhány kapcsolata segítségével új személyazonosságot szerzett és beállt az állambiztonsághoz.
Gyors útja volt a ranglétrán, tíz éven belül már egy speciális egységet vezetett, ami a Fekete Sárkány Japánban folytatott tevékenysége után nyomozott.
Ahogy egyre közelebb járt a sikerhez, úgy vált egyre nehezebben megkerülhetővé a Különleges Erőkel való együttműködés.
A tényleges akció és letartóztatás már közös munka volt, bár a japánok részéről érezhető volt a bizalmatlanság és a távolságtartás.
A rossz vér pedig rossz eredményeket szült.
Az egyeztetés és az együttműködés hiánya miatt nem derült fény arra, hogy Jarek volt az Kenshiro informátora és egy jól felépített csapdába csalta a férfit és egységét.
Hasonlóan a Lin Kueitől való szökéséhez, itt is ő volt az egyedüli túlélő, bár nem úszta meg súlyos sérülések nélkül.
A teste olyan súlyos károsodásokat szenvedett, hogy semmi reménye nem volt a teljes gyógyulásra, Japánban pedig nem állt rendelkezésre olyan orvosi ellátás, amivel sikerült volna életben tartani.
Sonya Blade személyesen közbejárására volt szükség ahhoz, hogy a Különleges Erők katonai kórházába szállítsák és megmentsék az életét.
Míg lábadozott, a nő felajánlotta számára egy kísérleti kezelést, ami esélyt biztosított volna arra, hogy ismét a terepre menjen és bosszút állhasson a Fekete sárkányon.
Kenshiro egészen addig nem ellenkezett, amíg a kibernetizáció szóba nem került. A Lin Kueinél megtapasztalt élmények heves ellenállást váltottak ki belőle, de a tehetetlenség és a bosszúszomj erősebb volt a félelemnél...

       Kensei


Titkos karakterek Ronin_10

Titkos karakterek Ronin_12

Titkos karakterek Ronin_11

Vissza az elejére Go down
http://mortalkombat.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
Titkos karakterek Empty
TémanyitásTárgy: Re: Titkos karakterek   Titkos karakterek Empty

Vissza az elejére Go down
 
Titkos karakterek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mortal Kombat FRPG :: Harcosképzés :: Edzőtársak-
Ugrás: