A Mortal Kombat világán játszódó fórumos szerepjáték.
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Dumaláda
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (11 fő) Kedd Feb. 26, 2019 9:17 pm-kor volt itt.
Latest topics

The good, the bad and the bounty Emptyby Vendég Vas. Okt. 20, 2019 7:10 pm


The good, the bad and the bounty Emptyby Johnny Cage
Szer. Okt. 16, 2019 6:28 pm


The good, the bad and the bounty Emptyby Freya Wren
Vas. Okt. 13, 2019 1:03 am


The good, the bad and the bounty Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 10:36 pm


The good, the bad and the bounty Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 8:25 pm


The good, the bad and the bounty Emptyby Vendég Csüt. Okt. 10, 2019 8:12 pm


The good, the bad and the bounty Emptyby Wildfire
Szomb. Szept. 28, 2019 3:06 pm


The good, the bad and the bounty Emptyby Scorpion
Szomb. Szept. 21, 2019 11:26 am


The good, the bad and the bounty Emptyby Vendég Kedd Szept. 17, 2019 12:18 pm


The good, the bad and the bounty Emptyby Johnny Cage
Vas. Szept. 15, 2019 10:52 pm

Harcosaink
Music
Digitality

Share
 

 The good, the bad and the bounty

Go down 
SzerzőÜzenet
Erron Black

Erron Black

Kitüntetések :
The good, the bad and the bounty 01_erp11The good, the bad and the bounty 02_fel11The good, the bad and the bounty 04_og_11The good, the bad and the bounty 06_mul11The good, the bad and the bounty 07_kzp11The good, the bad and the bounty 08_fek11
Foglalkozás :
Fejvadász
Reagok száma :
0
A tornára benevezett :
2019. Jul. 09.

The good, the bad and the bounty Empty
TémanyitásTárgy: The good, the bad and the bounty   The good, the bad and the bounty EmptyKedd Júl. 09, 2019 1:24 pm
Erron Black
Életkor

Közel jár a kétszázhoz

Látszólagos kor

Harmincas évei közepe

Csoport

Külső világi

Foglalkozás

Fejvadász


Play by

Tom Hardy


Különleges képességek

A vadnyugat szülötteként Erron számos olyan képességgel és készséggel rendelkezik, amivel a modern emberek már nem biztos, hogy bírnak.
A nyomolvasó, nyomkövető, terepismereti és túlélő képességéről már a Vadnyugaton is túlzó mendemondák keringtek, de azóta csak még jobban kifinomodott ezen a területen szerzett tapasztalata.
Több napos nyomokat is játszi könnyedséggel képes követni, nagy pontossággal rekonstruál eseményeket a helyszínen talált nyomok és tárgyak elhelyezkedése alapján és alkalmazkodva a Külső világ körülményeihez nagyon szélsőséges helyzetekben is képest élelmet és vizet találni magának, valamit védett helyre lelni, ahol kihúzhatja az éjszakát.
A félt és rettegett hírnevét azonban a lőfegyverek használatában való kimagasló jártassága alapozta meg. A Coltok és a Winchester majd kétszáz éves mindennapos használata olyan halálos pontosságot adományozott neki mindkét fegyver használatában, amin még a nyilvánvalóan avult technika sem tud rontani.
Egyes Földi katonák rettegnek attól a pillanattól, amikor Erron kezébe modern lőfegyver kerül, de már csak a szakmai büszkesége miatt sem valószínű, hogy ez valaha meg fog történni.
Felszerelései közé tartozik még egy levágott tarkata alkarpenge, amit lovassági szablyához hasonlóan forgat a rá szerelt markolat segítségével.
A nagyobb tömegekkel vassúlyom és homok bombák segítségével veszi fel a harcot.
Bár inkább a lőfegyveres képességeiről híres, Erront nem kell félvállról venni akkor sem ha pusztakezes harcról van szó. Formálisan ugyan nem tanult semmilyen harcművészetet, de a vadnyugati lebujok és a Külső világ olyan helyek, ahol az embernek frekventált gyakorisággal kell ököllel érvényt szerezni az akaratának. A stílusa nem olyan kifinomult és sallangmentes, mint egy Lin Kue harcosnak, de nem kell félteni, ha véletlenül a pisztolyai nélkül kell helyt állnia.
Shang Tsung mágiájának hála Erron öregedése mind fizikai, mind mentális értelemben megállt, így esélye sincs arra, hogy természetes úton távozzon erről a világról.
A mágia korlátozott kapacitásban javított egy kicsit a regenerációs és ellenálló képességén is. Nem növeszt vissza végtagokat és nem áll fel halálos sebekből egy pillanat alatt, de ellenáll a legtöbb köznapi betegségnek és nem kell annyi időt töltenie egy sérülés kiheverésével, mint az átlag emberi lénynek.

Moralitás

Pusztító


Jellemrajz

Szinte minden olyan jelzővel lehet illetni, amit egy professzionális bérgyilkosra használna az ember: Rideg, számító, kegyetlen, kíméletlen.
Ő egyszerűen csak a professzionális jelzőt használja magára, bár azt elismeri, hogy ha valakire megbízást vállalt, akkor nem kezdi el azt latolgatni, hogy a választott munkamódszerei mennyire etikusak.
Választott foglalkozásából adódóan a lojalitását a szolgálataiért kapott érmék mennyiségében méri, mégis a lehetetlenség határát súrolja annak a valószínűsége, hogy a már elvállalt megbízást nem teljesít, mert a másik oldalról jobb ajánlatot kapott.
Szereti nem túlbonyolítani a dolgait és általában az egyszerű megoldásokat részesíti előnyben, de nem kell félteni a veszedelmesebb helyzetektől sem.
Bár nem volt még szerencséje a Földi kultúra olyan gyöngyszemeihez, mint a western-filmek, de a beszédstílusa és az akcentusa feltűnően hasonlít egy sztereotipikusan ábrázolt pisztolyhősére.

Megjelenés

Földi mércével mérve már magasnak számít a maga száznyolcvan centijével. Ehhez a termethez a Külső világban edződött, szikár testalkat és bronzos árnyalatúra barnult bőr járul.
Mivel szinte mindig kalapot visel, ezért a barna haját nem szívta ki az erősen tűző nap és az arcán enyhébb árnyalatú a bőr.
Hogy védje magát a sivatagokban gyakori homoviharoktól az esetek többségében vagy bőrből, vagy fémből készült maszkot visel, ami eltakarja az arca nagy részét.
A ruházkodása sok elemet megtartott a földi eredetéből, de a Külső világban beszerezhető anyagok miatt a megjelenését elnézve mindig valami furcsa, nem evilági érzet fogja el a személőt.
Helyzettől függ, hogy mennyi fegyverrel jár, de a Coltjai minden esetben ott fityegnek a derekán lógó pisztolytokban. A Winchesterét és a tarkata pengéjét is ritkán hagyja a keze ügyén kívül, így általában azok is a felszerelése részét képezik.

Előtörténet


Figyelem!

Erron bőven a rabszolgatartás virágzásának idején született, így bizonyos megnyilvánulásai és szófordulatai nem biztos, hogy szalonképesek lesznek az érzékenyebb lelkű userek számára.

Amikor bömbölve eleresztettem az első hangot ezen a világon a Gergely naptár szerinti 1835-őt írtuk. Nem tudom már hányadik gyerek voltam a sorban és ennek megfelelően csak akkor voltam látható a szüleim számára, ha éppen volt egy szusszanásnyi idejük a dohányültetvény ügyeinek igazgatása közben és éppen valami olyat tettem, ami megkívánta egy emberes nyakleves elviselését.
Ennek fényében nem is volt túlságosan sok következménye annak, hogy félvállról vettem a házi tanító leckéit és csak ímmel-ámmal gyakoroltam olyan dolgokat, mint a betűvetés és a számolás.
Sokkal jobban fűlött a fogam ahhoz, hogy a birtokon dolgozó emberek között lebzseljek és ellesek tőlük egy-két hasznosabb dolgot. A felnőttekkel ellentétben nem tettem különbséget fehér és fekete között, így ugyanolyan jól eljátszottam a rabszolgák kölykeivel is, mint a hajcsárokkal. McCormick, apám első embere külön örült, hogy mindig ott ólálkodok a rabszolgák környékén, mert sokkal könnyebben kordában lehetett őket tartani, hogy velem barátkoztak.
Nagy valószínűséggel apám is belátta ennek az előnyeit. Valószínűleg ez és a jelentéktelenségem miatt a családi utódlás sorában védett meg attól, hogy minden második nap úgy megverjenek, hogy a taknyom nyálam egybe folyjon.
McCormick is úgy kezelt, mint a saját fiát.
Nem sokat aggódott amiatt, amikor majd hanyatt estem az első leadott pisztolylövésemtől. Se a másodiktól.
Egy távolságtartó apa türelmével várta ki, amíg segítséget kérek tőle és utána megmutatta, hogy miként kell célozni.
Türelmes és állhatatos fickó volt, akit apább apa volt, mint a vér szerinti apám.
Eltelt néhány év viszonylagos békességben. Ez alatt az idő alatt szép lassan megtanultam a világ dolgait. Már nem mint barátra, hanem mint haszonállatra tekintettem, amikor kimentem a rabszolgák közé és nem egyszer fordul elő, hogy én voltam az, aki a példát statuált, amikor engedetlen volt egy-két fekete seggű. Az első megkorbácsolt ember után még telesírtam a párnámat a bűntudat miatt, de minden további alkalom elvett egy kicsit a niggerek iránti empátiámból és végül oda jutottam, hogy szemrebbenés nélkül végig tudtam hallgatni a jajveszékelésüket, míg egyre vadabbul lengettem az ostort.
Ahogy halványodott feléjük a jóindulatom, úgy lettek egyre nehezebben kezelhetők a rabszolgáink és ennek végül meglett a böjtje.
Tíz éves voltam, amikor lázadás tört ki, amit nem tudott kezelni a birtok személyzete. Az apám és az összes bátyám a birtok bejárati kapujára lett fellógatva és néha még manapság is hallom rémálmaimban a nővéreim kétségbeesett sikolyait, ahogy azok a bokszos mocsadékok beléjük erőltetik magukat.
McCormick mentett ki engem és anyámat az égő kúriából. Olyan nyaktörő sebességgel hajtott, hogy majdnem kirepültünk a ponyvázatlan szekérből, egyik kezünkkel kapaszkodva, másikkal a szedett vetett, sebtében összekapkodott holminkat szorongatva.
Mire a hatóság kiért, azok a küszöbmajmok már heted-hét határon túl jártak és a kúria romjait átmosta az eső.
Amink maradt az éppen csak arra volt elég, hogy vehessünk magunknak egy kis farmot San Antonio közelében és ott megtelepedjünk.
Anyám annyira hálás volt McCormicknak, hogy megkérte maradjon velünk és segítsem a ház körül, a gyászév leteltével pedig az ágyába is beengedte. Mint fiatal kölyök eleinte lázadtam a gondolat ellen, hogy átvegye apám helyét, de végül beláttam, hogy anyám keresve sem találhatna jobb férjet magának, mint McCormick.
A tanyasi életet nem tudtam megszokni. Az állatot etetése, a reggeltől estig tartó robotolás nem volt az én világom. Majdnem szó szerint belebetegedtem abba a lélekölő unalomba, amit a kétkezi munka jelentett.
Azok a ritka alkalmak teljesen felvillanyoztak, amikor néha a földünkre tévedt egy-két kretén, aki a terményt akarta dézsmálni, vagy tyúkot lopni. Nagy szerencsétlenségükre és az én nagy káromra sosem a sóval töltött puskához nyúltam, így hamar megtanulta az néhány kormos képű, meg rézbőrű, akik a környékünkön ólálkodtak, hogy tőlünk nem érdemes lopni.
Teltek múltak az évek és lassan eljött az ideje annak, hogy feleség után nézzek.
Sue Ellennel a környék gazdáinak szüreti báljában találkoztam és egy pillanat alatt elvarázsolt a mézsárga hajával és égkék szemével. Nem tartott túl sokáig az udvarlás, a találkozásunk után egy fél évvel már elháltuk a nászéjszakát és még a huszadik születésnapom előtt megszületett a fiam, Wyatt.
Anyám és McCormick is felnőttek a nagyszülői szerephez és szépen eléldegéltünk volna mi öten, ha nem tör ki a Polgárháború.
A család hadra fogható férfijaiként McCormickkal besoroztak minket a déliek seregébe és nem volt olyan szerencsénk, hogy egy hadtestbe kerüljünk.
A háború során részt vettem a hét napos csatában A. P. Hill tábornok vezetése alatt és a gettysburgi csatában is harcoltam.
Mindvégig tartottuk a kapcsolatot a nevelőapámmal, aki katonai tapasztalatával és hősies cselekedeteivel Lee tábornok haditanácsába is beküzdötte magát.
A háború vége felé Lee hadi szerencséje elfogyott és a seregének létszáma is rohamosan csökkenni kezdett. Annyi szerencsém volt ebben a szerencsétlenségben, hogy átvezényeltek McCormick mellé, aki a tábornok bizalmas embereként  kijárta, hogy nem olyan feladatokat kapjak, amik nem veszélyeztették túlságosan az épségemet. Dezertáló déli katonákat kellett levadásznom és az északi seregbe beépített feláldozható kémeket kellett kivégeznem.
Az atlantai csatában az egységemet megbízták, hogy hajtsunk végre rajtaütést az ágyúfészkeken. Régóta nem jártam ilyen közel egy igazi katonai akcióhoz, de nem ezen buktuk el a küldetést. Valaki azonban beköpött minket. fogságba estünk és megpróbáltak minket kivallatni, de egyikünk sem köpött.
Utólag belegondolva át kellett volna látnom azon, hogy pont abba a sátorba rakják el a többi fogoly közé McCormikot, ahol minket is őriztek. A viszontlátás örömére elmondtam neki mindent, amit velünk megosztottak a küldetéssel kapcsolatban és néhány óra múlva meg is fogadtam, hogy soha nem fogom hagyni még egyszer ennyire megvezessenek.
McCormickot beszervezték az északiak és a háború egész ideje alatt nekik dolgozott. Ami még rosszabb, amikor ezt felfedte azt is elmesélte, hogy ő hagyta nyitva a bokszosok ketrecét annak idején. Féltékeny volt apámra a felesége miatt és más módot nem látott arra, hogy elmozdítsa az útból.
És még a niggereket mondják szívtelen vadállatoknak.
Haragosan, fenyegetőzve és minden felmenőjét szidalmazva kellett volna bosszút fogadnom ellene, de apám és a családom semmit sem jelentett számomra. Kijelentettem, hogy ha még egyszer találkozunk, akkor csak az egyikünk fog elsétálni onnan.
A háború végét hadifogságban töltöttem, a béketárgyalások során pedig kicseréltek néhány északi hadifogolyra.
Örültem, hogy végre haza mehettem, de néhány napnál több nyugalom otthon se várt.
Egy-két dezertőr betört a birtokra. Sokkal szervezettebbek voltak, mint a rézbőrűek, vagy a feketék és seperc alatt sikerült legyűrni az ellenállásunkat. Anyámat és Sue Ellent megerőszakolták , majd elvágták a torkukat, a fiammal pedig hosszabb ideig játszottak el.
Nekem pedig néznem kellett a dolgot egy székhez kötözve.
Utána eltörték mind a két lábamat és rám gyújtották a házat. Üvöltve a fájdalomtól, nem törődve a felhólyagosodó bőrömmel és a tűz zabálta ruhámmal sikerült valami csoda folytán kikeverednem az égő házból.
A tűz új embert edzett belőlem, egy eleggyé kovácsolva a kölyökként tanult kegyetlenséget, a McCormick árulása felett érzett fájdalmat és a családom elvesztésének kínját.
A szomszéd telek tulajdonosa talált rám másnap reggel és néhány hét ápolás után már nyeregben is voltam, hogy megtaláljam azokat a férgeket és megbüntessem őket.
San Antonioban találtam az első nyomra, ami három évnyi hosszú hajszát indított el. Edge City, Dodge, City, El Paso, Houston. Ezen kívül még számos más városban megfordultam Ez alatt az idő alatt sikerült veszedelmes hírnevet építeni magamnak, mint fejvadász.
Akinek vérdíjat tűztek ki a fejére, remegő hanggal mondta ki az új nevemet: Erron Black.
Végül mindegyik mocskot sikerült elkapnom és leszámolni velük. De felejtsd el amit azokon mozgó képen láttál, amik a vadnyugatról mesélnek.
Nem volt semmilyen párbaj délben a főutcán. Se hangzatos beszédek, mielőtt golyót repítettem a tökükbe, aztán a fejükbe. Csak rájuk rúgtam az ajtót, miközben egy szajha szórakoztatta őket és egy lövéssel kilyuggattam a tarkójukat.
Bár megnyugvást nem hozott, de az erre szánt idő alatt annyira berendezkedtem a vándor életmódra, hogy ha akartam se tudtam volna felhagyni a fejvadászattal.
Ez lett, ami miatt még mindig nem rohadok a föld alatt egy rég szétporladt faládába temetve.
McCormick még mindig egy függő ügy volt. Megígértem neki, hogy ha újra találkozunk akkor megölöm és egyre jobban vágyni kezdtem ezt a találkozást. Annyira, hogy képes voltam a nyakamba venni a világot és elmenni egy istenháta mögötti szigetre a Csendes-óceánra.
Majdnem elvesztettem az ép eszem, amikor szembesültem azzal, hogy hova keveredtem. Agyaras vadállatok, négykarú barbárok és mindenféle istentelen szerzet vett körül és a párviadalok életre halálra mentek.
Az egész hacacáré fővédnöke pedig külön audenciát biztosított nekem. Tudhattam volna, hogy üzleti ügyről van szó. Álljak az ő szolgálatába, öljek meg néhányat az iderángatott emberek közül és gazdaggá tesz.
Mindig is úgy voltam vele, hogy a pisztoly erősebb fegyver, mint az ököl így belementem azzal a feltétellel, hogy McCormicot legyen az első mérkőzésem.
A vén szemfényvesztő beleegyezett, másnapra pedig más szó szerint késhegyre menő csatát vívtam azzal a mocskos féreggel, aki egykoron apám volt apám helyett.
Miután elvágtam a torkát, kilőttem a szemeit, majd a levágott fejét a magasba emelve tudattam a tömeggel, hogy én vagyok a győztes. Azután jött a többi harcos is.
A gyorsan járó kezem és a jól karbantartott Coltjaim gyors győzelmeket hoztak nekem és még az sem tántorított el a megállapodás rám eső részének teljesítésétől, hogy egy rizsszedő kalapot viselő fickó próbált a már rég halott jobbik oldalamra hatni.
Még azelőtt kiiktattam az összes veszélyes harcost, hogy annak a négykarú bestia Goronak egyáltalán eszébe jutott volna felállni a trónusáról.
Csak az események lecsengésével jöttem rá, hogy ezen a világon nincs mit keresnem, így a megbízómmal tartottam és egy új világba mentem, ahol sokkal jobban elfogadták azt ami vagyok.
Azt már bánom, hogy a nagy jutalomhoz járult a halhatatlanság is. Az embert egy évszázad után menthetetlenül karmai közé keríti a közönyösség és meghalnak az érzelmei, ha egy olyan helyen tengeti az életét, mint a vadnyugat, vagy a Külső világ.
Míg trónon volt Shao Kahn velem intéztette az olyan ügyeit, amibe nem akarta belekeverni a csatlósait, a halála után pedig volt eszem és arra az oldalra álltam, ahol biztosabb keresetet láttam.
Bár már nincs annyi dolgom Kotal uralma alatt, mint az elődje idejében, még mindig szívesen segítek neki megoldani néhány problémát.
A megfelelő összegért cserébe...
Vissza az elejére Go down
Johnny Cage
Admin
Johnny Cage

Kitüntetések :
The good, the bad and the bounty 01_erp11The good, the bad and the bounty 04_og_11The good, the bad and the bounty 08_fek11The good, the bad and the bounty 09_az_11The good, the bad and the bounty 18_csa11The good, the bad and the bounty 20_csa11The good, the bad and the bounty 21_cuk11The good, the bad and the bounty 19_a_k11The good, the bad and the bounty 06_mul11The good, the bad and the bounty 07_kzp11The good, the bad and the bounty 13_szo11
Foglalkozás :
Színész/Tanácsadó/Operatív ügynök
Reagok száma :
20
A tornára benevezett :
2018. Aug. 16.

The good, the bad and the bounty Empty
TémanyitásTárgy: Re: The good, the bad and the bounty   The good, the bad and the bounty EmptySzomb. Júl. 13, 2019 10:01 pmErron Black

Győzött!

Én írtalak, szóval ne számíts egomasszázsra. Tudod a dolgod. Wink

Johnny

Harcosok Szentélye

Övpróba-jelzőA hozzászólást Johnny Cage összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 26, 2019 7:59 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Johnny Cage
Admin
Johnny Cage

Kitüntetések :
The good, the bad and the bounty 01_erp11The good, the bad and the bounty 04_og_11The good, the bad and the bounty 08_fek11The good, the bad and the bounty 09_az_11The good, the bad and the bounty 18_csa11The good, the bad and the bounty 20_csa11The good, the bad and the bounty 21_cuk11The good, the bad and the bounty 19_a_k11The good, the bad and the bounty 06_mul11The good, the bad and the bounty 07_kzp11The good, the bad and the bounty 13_szo11
Foglalkozás :
Színész/Tanácsadó/Operatív ügynök
Reagok száma :
20
A tornára benevezett :
2018. Aug. 16.

The good, the bad and the bounty Empty
TémanyitásTárgy: Re: The good, the bad and the bounty   The good, the bad and the bounty EmptySzomb. Júl. 13, 2019 10:02 pmFeloldott kitüntetések

ErőpróbásFeltörekvőGyúrunk
vazze' ?OG
harcos


Új
nevező


Multi
kombat


Köpönyeg-
forgató


Fekete
öves


Az első
meccs


Hibátlan
győzelem


Elő-
döntős


Torna-
bajnokSzorgalmas


Tomboló
ököl


A Pokolba
és visszaRivális


A romantika
bajnoka


Családi
ügy


A komédia
királya


Csak a
fejétCuki a
rucidAgymenő
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
The good, the bad and the bounty Empty
TémanyitásTárgy: Re: The good, the bad and the bounty   The good, the bad and the bounty Empty

Vissza az elejére Go down
 
The good, the bad and the bounty
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mortal Kombat FRPG :: Harcosképzés :: A Harcosok Csarnoka :: Külső világi-
Ugrás: