A Mortal Kombat világán játszódó fórumos szerepjáték.
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Dumaláda
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (11 fő) Kedd Feb. 26, 2019 9:17 pm-kor volt itt.
Latest topics

Koinu Emptyby Vendég Vas. Okt. 20, 2019 7:10 pm


Koinu Emptyby Johnny Cage
Szer. Okt. 16, 2019 6:28 pm


Koinu Emptyby Freya Wren
Vas. Okt. 13, 2019 1:03 am


Koinu Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 10:36 pm


Koinu Emptyby Johnny Cage
Szomb. Okt. 12, 2019 8:25 pm


Koinu Emptyby Vendég Csüt. Okt. 10, 2019 8:12 pm


Koinu Emptyby Wildfire
Szomb. Szept. 28, 2019 3:06 pm


Koinu Emptyby Scorpion
Szomb. Szept. 21, 2019 11:26 am


Koinu Emptyby Vendég Kedd Szept. 17, 2019 12:18 pm


Koinu Emptyby Johnny Cage
Vas. Szept. 15, 2019 10:52 pm

Harcosaink
Music
Digitality

Share
 

 Koinu

Go down 
SzerzőÜzenet
Yoru Ookami

Yoru Ookami

Kitüntetések :
Koinu 01_erp11Koinu 05_zj_11
Foglalkozás :
Házi csoki és fagyi készítő (boncoló)
Reagok száma :
0
A tornára benevezett :
2019. May. 16.

Koinu Empty
TémanyitásTárgy: Koinu   Koinu EmptyCsüt. Május 16, 2019 8:06 pm
Yoru Ookami
Életkor

18 év

Látszólagos kor

Nem hazudtolja meg saját korát.

Csoport

Briganti

Foglalkozás

Házi csoki és fagyi készítő (boncoló)


Play by

Robin Soloviev


Különleges képességek

Anatómia: Apjától ellesett dolgokkal könnyedén boldogul a bonc asztalon, de elég egy pillantás, hogy lássa, kinek mi a sebezhető pontja. Könnyedén meghatározza a sérülések okát ezzel némi információhoz juttatva azt, aki kérdezi.

Veleszületett fájdalomérzéketlenség: Tetszik vagy sem, nem érzek fizikai fájdalmat. Egy genetikai hiba okán érzem az érintéseket, de fájdalmat nem.

Kitartás: Nem hiába a családnevem Ookami, minek jelentése farkas. Vagyok olyan kitartó és hűséges, mint ezek a nemes állatok.

Free run: Ennek a sportnak a szerelmese és ügyes űzője. Japánban meg kellett tanulnom minél gyorsabban hazakeveredni a lekésett járművek miatt. Ezt követően megtetszett és csinálom is.

Moralitás

Egyensúly


Jellemrajz

NYugodt és türelmes személyiségnek örvendhetek, mit gyakran kamatoztatok bizonyos emberek jelenlétében.
Olykor azért heves is tudok lenni. Főleg ha megzavarnak munka és alkotás közben.
Ridegen nézek a világba, persze azért megejtek egy kegyes mosolyt, mi sebzett arcomon különös hatást eredményez. Talán azért nem vigyorgom annyit mint az átlag emberek. Csupán magamban.
Unaloműző tevékenységem Dina segítése. Akár felismerhetetlen hullák halálának megállapítása, akár fagyi készítés terén.
Óvatosságra int, mindig egy belső hang. Nem véletlen hiszen, nem épp a legtisztább dolgokat végzem.
Kávéfüggő vagyok, mi már lassan károsan hat egészségemre. Különösebben nem érdekel az orvosi javaslat. Amíg bírom kávéval élek. A föld alatt pedig nem fog számítani.
Akatsuki, a virágom neve és fajtája is. Egész nap el tudnám pátyolgatni. Sokat jelent nekem. Talán mert nem tudtam benne kárt tenni?
Magányos személyiségem van, de keresem a társaságot, noha kivetnek a legtöbben megjelenésem miatt.
Igazán hűséges és kitartó személy vagyok, aki védi (már amennyire tudja) és támogatja a szívéhez közel álló személyeket. Pszichologiai kórlapomon ez a szócska szerepel, Scotophilia, mi az éjszaka már-már beteges kedvelését jelenti. De ha egyszer imádom azt a napszakot?

Megjelenés

Tükörbe nézve egy elég alacsony, 160 cm, alatti nő kezdeményt látok. Vörösre festett hajam lófarokba kötve hordom, bal fülemben dupla healix piercing figyel. Szemeim mandula vágásúak, mint a japánoknak általában. Gyűjtve a genetikai mutációkat szemeim heterokrómiásak, azaz bal szemem zöld, jobb szemem kék pupilláim körül arany gyűrűvel. Járom csontom igen erős, ha nem lenne pufi arcom nagy valószínűséggel férfiasnak is mondhatnánk. Bőröm valamivel kevésbé pigmentált, mint a többieknek, majdnem hófehér, viszont szeplős. Arcom bal oldalán hosszan nyúlik el pár heg, régiek, de ez hozzám tartozik. Felemelve kezeim, hogy hajam valóban összefoghassam hollókoponyás hajgumimmal, alkaromon ott virít a virágmotívum, mit magamnak vágtam. Megfordulok és a trikó nem takarja ki tetoválásom mire olyan büszke vagyok. Visszafordulok és megigazítom fekete trikóm. Alkatom atletikusnak mondanám, némi zsírszövettel azért. Munkám mellett bárki is csodálkozik ezen?

Előtörténet

Egy japán család egyetlen leánykája vagyok, ki elég furcsa a maga módján. Apa tagja a Fekete Sárkány rendnek, miről anya és én sem tudtam sokáig. Kicsit bolond apám a pincében boncolt emberek, és elől hagyott egy szikét, mit bátran használtam cuminak, bal arcrészem pedig szép vágást hagytam. Apa valami miatt feljött amikor meglátott és azonnal mosdatni kezdett, hiszen csak azt hitte ő kent össze. Mikor látta, hogy saját sebem van és nem sírok elgondolkozott. Anyának azt mondta, hogy nem tudja mi okozta, majd orvoshoz vittek összevarrni. Sajnos a mai napig hordom a heget, de ez az én... különlegességem. Szeretem. Nagyjából hat éves lehettem, mikor eltört a bokám, de ezt sem éreztem. Anyuéknak sajnos későn tűnt fel, hogy furcsán járok, így újra el kellet törni a bokámat. Nem mintha éreztem volna, de a dokinak feltűnt így a kivizsgálás sem maradhatott el. Ekkor derült ki furcsa genetikai rendellenességem. Meg kell hagyni, érdekes lett ez a tény. Apa viszont kihasználta ezt az apró kis hibámat és befogott maga mellé segédkezni, míg szabad időmben anyával jártuk a természetes területeket. Megtetszett apám különleges művészete, mit karcok formájában magamon is alkalmaztam. Ilyen gyönyörűség az alkaromon virító cseresznye ág két virággal és néhány levéllel. Még szerencse, hogy viszonylag szépen rajzolok, így ez is szépen mutat. Nyolc éves forma lehettem, mikor apa magával vitt, hogy jobban tanulmányozhassam az emberi testet és annak legapróbb rejtelmeit. Ekkor ismerkedtem meg Eurus-szal. Apa mellett boncolt ő is, így nem volt túl nehéz kicsit összeismerkednem a másik lánnyal. Bár a maga ridegségével is szerethető leányka. Legalábbis megkedveltem és megadtam neki az esélyt. Fejlődésünk során többször találkoztunk és nem épp nőies témákat dobtunk fel, de el tudtunk beszélgetni. Tizenhat ha lehettem mikor a lapockámra varrattam egy rajzolt munkám: ecsetvonásokkal rajzolt farkas, ki felett egy hold sarló pihen és a farkas mellet vörös cseresznye virágok és pókliliom a holdban. Gondolom mondanom sem kell, hogy az eredeti képen a tintába saját vérem kevertem és a virágokat is az én véremből készítettem.
Egy nap Dina felhívott, hogy ahogy tudom szakítsam meg a kapcsolataimat mindenkivel, kivéve persze vele. Nem esett nehezemre, főleg, hogy szüleimmel már nem nagyon beszélek és a magam kis üzletébe fogtam. Nem sokkal ezt követően kaptam tőle a következő utasítást, irány Amerika jelszóval. Ahjj... pont mikor fellendülőben volt az üzletem... De fogtam magam és a legelső géppel áttértem az államokba és várom, hogy valahogy elő kerüljön. Közel fél éve élek az államokban sajnos, de már nagyon hiányzik szülőhazám. Mégis csak annak a szigetvilágnak leánya vagyok.
Vissza az elejére Go down
Johnny Cage
Admin
Johnny Cage

Kitüntetések :
Koinu 01_erp11Koinu 04_og_11Koinu 08_fek11Koinu 09_az_11Koinu 18_csa11Koinu 20_csa11Koinu 21_cuk11Koinu 19_a_k11Koinu 06_mul11Koinu 07_kzp11Koinu 13_szo11
Foglalkozás :
Színész/Tanácsadó/Operatív ügynök
Reagok száma :
20
A tornára benevezett :
2018. Aug. 16.

Koinu Empty
TémanyitásTárgy: Re: Koinu   Koinu EmptyPént. Május 24, 2019 3:20 pmYoru Ookami

Győzött!


Meg kell valljam nem kicsit lepett meg ez a lap. Amennyire egy tucatkaraktert (legalábbis Mortal Kombat viszonyok között) sejtetett az alapfelütés, annyira sajátos jelleget öltött a Yoru figurája ahogy haladtam előre az olvasással.
A jellemed leírásának különtetszett, hogy olyan kis apróságokkal dobtad fel a karaktert, mint a koffeinfüggőség és a scotophilia. Ezek bár nagyon elemi dolgoknak tűnhetnek, mégis nagyon sok pluszt adnak a karakterhez, amiket jól kijátszva nagyon hitelessé tudod tenni majd a karaktert a játéktéren is.
Nem is tartalak fel sokáig, csak annyira szeretnélek még kérni, hogy hagyj egy bejegyzést a Harcosok szentélyében és utána neki is ugorhatsz az Övpróbás játékodnak.

Johnny

Harcosok SzentélyeA hozzászólást Johnny Cage összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 26, 2019 8:03 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Elder Gods
Admin
Elder Gods

Foglalkozás :
A fórum rendjének fenntartása
Reagok száma :
0
A tornára benevezett :
2018. Jul. 27.

Koinu Empty
TémanyitásTárgy: Re: Koinu   Koinu EmptyHétf. Jún. 10, 2019 4:22 pmFeloldott kitüntetések

ErőpróbásFeltörekvőGyúrunk
vazze' ?OG
harcos


Új
nevező


Multi
kombat


Köpönyeg-
forgató


Fekete
öves


Az első
meccs


Hibátlan
győzelem


Elő-
döntős


Torna-
bajnokSzorgalmas


Tomboló
ököl


A Pokolba
és visszaRivális


A romantika
bajnoka


Családi
ügy


A komédia
királya


Csak a
fejétCuki a
rucidAgymenő
Vissza az elejére Go down
http://mortalkombat.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
Koinu Empty
TémanyitásTárgy: Re: Koinu   Koinu Empty

Vissza az elejére Go down
 
Koinu
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Mortal Kombat FRPG :: Harcosképzés :: A Harcosok Csarnoka :: Briganti-
Ugrás: